isegi selliseid audeseid on olemas... nime ei mäleta.. "with shark fins to guite the sound" :P
Teade
Collapse
No announcement yet.
Spetsialistid, teie DREAM kodu tymakas!
Collapse
X
-
Originally posted by Zen@Sep 15 2004, 23:24
kulla mees nüüd sa küll pisut liialdad. mis firmasid ja mudeleid sa täpselt silmas pead siis? milline ÜKS valjuhääldi maksab üle 50000?
Üle 500 000/kõlar nimekiri tõesti väga pikk ei tuleks.
Ja basssounmanile: sa peaksid ka täpsustama, mida selle 50 000 eest vaja on, kas vaid stereokomplekt (võim+cd+2 kõlli) või kodukino. Viimasel juhul ei saa selle raha eest tõesti eriti midagi... :mellow:
Comment
-
Originally posted by Zen@Sep 16 2004, 16:01
no pmst äkki olen ma liiga kinniste silmadega ringi käinud. aga üks valjuhääldi 50k? valjuhääldi, mitte kõlar. paluks linki
ja ma olen täiesti kindel, et on olemas kümneid kordi kallimaid valjuhääldeid.
Comment
-
noh tegu on autosse paigaldatava valjuhääldiga ja nagu me kõik teame on enamasti sisepõlemismootoriga sõiduautol generaator mille kooslust võib nimetada liikuvaks elektrijaamaks (muidugi antud juhul on vast natike karmimat asja vaja kui "tavaline" sõiduauto generaator).. ja kui ma nüüd meenutan siis päris mitmel minu tuttaval on kaasaskantavaid bensiinigeneraatoreid.... :P
sorry about OT.
toppicust rääkides siis selle kurikuulsa liikuva seina võiks ju bassoundman valmis teha siis oleks koht kus ka kurdid saaksid tantsimas käia.
Comment
-
lapime jah 120k võimu woofri peale, kas see 8500W RMS on seal üldse õige nr???
Imelik et neil pole nii võimsat võimu vastu panna Igatahes ühe võimu eest 60k välja laduda (alla selle polegi seal) on ju lauslollus aga jah, inimesi igasuguseid. ma lepin enda pioneerijuustuga ka.
Samas ma kuulnud et Soundstream oma spideritega olevat kõva sõna ...
Kas tõesti arvate et kui lappida sein king audioid täis ja need mängima panna, siis laamendab nii kõvasti kui kõik eeldavad? h34r:-
Comment
-
Originally posted by Deus@Sep 23 2004, 00:20
Kas tõesti arvate et kui lappida sein king audioid täis ja need mängima panna, siis laamendab nii kõvasti kui kõik eeldavad? h34r:
Comment
-
Oo jaa algul kui esimest korda teema pealkirja nägin tuli pähe mõte ,et tegu mingi kampaaniaga ,et kes mõtleb välja karmima süsteemi sellele see tasuta valmis ehitatakse.
Aga jah... Tasuta lõunaid ju ei ole.
mina ehitaks siis endale ühe korraliku kodukino. Alustaks sellest ,et subwoofriteks valiks need igasse toa nurka:
http://www.visaton.com/english/artik..._583_7_32.html
Loomulikult võib neid veel rohkemgi panna.
Arvan ,et kui nad 18 kuni 50Hz mängima panna siis on ok küll.
Põhikõlariteks võteks need:
http://www.visaton.com/english/artik..._602_6_86.html
Ma arvan ,et kui neid näiteks 7.1 süsteemis kasutada oleks paras.
Võimenditeks sobiks supakatele aktiivfiltrid. Ning põhikõlariteks mingid kontserdi varjandid.
Ma arvan ,et selline süsteem peaks piisav olema. Ega jah toa suurus väheneb ka päris kõvasti.
Kodukino pildi eest peaks mingi korralik projektor hoolitsema.
Aga tegelt 50000 seda ikka valmis ei ehita.
Kui oleks omal selline süsteem siis ootaks sünnipäeva ja aastavahetust.
Kusjuures naabritele raskendav asjaolu on see ,et elan korteris.
Comment
-
Tahaks kohe miskit öelda kogu selle pika teema peale, aga...jaks on otsas Et nagu dream "tümakas" - minu(konkreetselt minu sisemise mina) jaoks on kogu seda teemat nii huvitav ja naljakas lugeda. Mis kellelegi meeldib - kes teeb terve seina subbakatest, kes paneb toanurka subbakad ja siis veel miskid kontsertkõlarid sinna samasse nurka ja siis teeb veel ei tea mis asju. Ning siis on ka täitsa normaalseid kommentaare - tore, et ka mõistlikke inimesi siin on
Ma tahaks öelda, et minu "dream-tümakas" sisaldab kindlasti Audese Orpheuseid(ned on ju nii kallid, need peavad ju ometi hästi mängima! ja veel paari Audese monoblokke. Ja Arcam`i CD-d....Aga kahjuks pean kurvastusega nentima, et hulka tagasihoidlikum süsteem rahuldaks mind ja olekski minu jaoks see "dream-tümakas". Nt 5" midbassidega 2ribased kõlarid, mitte ulmeliselt kallis lampvõim ja väheke kobedam CD. Kusjuures kogu selle mõnu jaoks ei pea ma kuhugi paigaldama subbakat, või koguni 4(igasse toanurka ja mõned veel igaks juhuks seinasissegi), vaid et teadlikult lepingi oma tagasihoidliku süsteemiga. Ja samas olen ma täiesti rahulik, pannes CD-sse järjekordse ümberkirjutatud plaadi, sest paratamatult kõiki asju originaalina osta ei jõua(kuigi tahaks).
Muljun nuppu ja asun kuulama...
---------------
*Audese Orpheus on meeletult hea kõlar - tõeline meistriteos, ENT vajab spets kaableid, spets tuba, spets võimu, spets CD-d ja üldse spets tuju
*Arcami CD on tõesti hea aparaat, aga ka parajalt kallis, nii et langeb välja.
*Subbakas koos trance`iga on meeletult hea, aga vajab spets meeleolu - vähemalt minu puhul.
*Ka ümberkirjutatud plaadid on head, vähemalt paremad, kui sama asja MP3na kuulata...
Ning Orpheuseid siiski ei soovi, kuigi naabrimehel ju neid pole...
NB2! Ei taha oma kommentaariga fleimi tekitada, kui kellelegi ei meeldi, kustutan ära.Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
Comment