Teade

Collapse
No announcement yet.

Spetsialistid, teie DREAM kodu tymakas!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mina arvan ,et mõned saavad teemast aru ,et mis oleks normaalse helikvaliteediga ja vähegi kannatatava bassiga kõlarid ja teised saavad aru ,et siin teemas võiks lihtsalt julmalt pakkuda komponente ,et saada räige tümakas.

Minuarust kui on kaks vähegi korralikku torni või ka riiulikõlarit oleks täiesti normaalne kuulata muusikat.

Ise oman praegu Visatoni kõlareid ning olen rahul.
    Endale meeldib nendega kuulata näiteks Metallicat ja ZZ Topi ,kuna lihtsalt kõlab hästi vähemalt minu jaoks isegi ühe 300eegu eest naabri käest ostetud võimendiga. Aga ega ka dance kuulamatta ei jää.
    Peaasi ,et ise rahul.
    Tõnis

Comment

Kuna endal on käes suhteliselt väike tuba, siis rahuldaks kuulamisvajadust 2 piisava tundlikkusega väiksemat sorti kõlarit (kas1 või kaks riba, selle üle otsustaks kuulamise järgi, mitte hinnasidi või teooria põhjal) lisaks ka üks korralik lampvõimendi, mille ehitaks ja disainiks ise loomulikult. Korraliku CD ka ning võimalik, et pisut kommiraha jääks ülegi
      Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Kindlasti saaks midagi asjalikku ka audese riiulist vaadatuna kokku ehitada.

Comment

Working...
        X