Teade

Collapse
No announcement yet.

mp3 mängija "vajadused"

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    mp3 mängija "vajadused"

    On kõlar. Kaheksa oomi. On võimendi, mis on mõeldud 8 oomisele kõlarile ja on mp3 mängija, mis on siis ilmselt mõeldud 32 oomise takistuse juures krõbisema. Kui see pleier ühendada võimu sisendisse ja siis sellega mängitada 8 oomist kõlli, siis kas see mõjub kuidagi laastavalt pleierile, sesmõttes, et ei ole ju vaja muretseda, et võimendi taga on 8 oomi ja võimendi ees pleier mis tahab 32 oomi? või on? Igatahes läks pärast pisukest mängimist pleier pekki. Mängib aga väga jubeda saundiga, igasugused madalad on kadunud, aint mingi kõrge on ja siis muliseb ja ludiseb ja siis selle taustal on natuke vastava loo meloodiat kuulda.
    Condemn the hive.

    #2
    Vs: mp3 mängija "vajadused"

    Võimendi ülesanne: algsignaali amplituudi suurendamine ning nimikoormustakistusega sobitamine.Pleier järelikult omas D-klassi lõppastet, mis läks liiga kõrgel koormustakistusel(reeglina 22...47k) "üle"-genema.Sealt siis maha põleski.Süüdi pole võimendi ega pleier; pigem väär kasutamine.Alati kui ühendada klapiväljund võimendi(vm. seadme) sisendiga, tuleb panna heliallika ja maa vahele vastav püsitakisti(antud juhul 32 oomised takistid mõlemikanali ja maa vahele).
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

    Comment


      #3
      Vs: mp3 mängija "vajadused"

      Võimedi sisendisse panen kaks 32 oomist(võib rohkem?) takistit, nii et üks on vasaku signaali ja maa vahel ja teine parema signaali ja maa vahel?

      midagi sellist? See sinine on nagu siis pleierisse minev ots, kustkaudu signaal pleierist võimu pääseb L on left channel ja R on right channel g on ground? ja 32 on takisti väärtus oomides, mis on sinna vahele rööpi pandud

      Ja selle teema lahendus kõigile, kes veel ei tea:

      Alati kui ühendada klapiväljund võimendi(vm. seadme) sisendiga, tuleb panna heliallika ja maa vahele vastav püsitakisti(antud juhul 32 oomised takistid mõlemikanali ja maa vahele).
      viimati muutis kasutaja ainpaasalu; 13 m 2007, 08:53.
      Condemn the hive.

      Comment


        #4
        Vs: mp3 mängija "vajadused"

        No siis on pleierid küll kapriisseks läinud. Ei julgegi mp3 pleierit osta Vana hea mp3 toega CD pleier kärab küll jube hästi ka ilma takistiteta.

        Comment


          #5
          Vs: mp3 mängija "vajadused"

          Ma kah nagu varem olen mängitanud kõikvõimalikke asju ja pole midagi juhtunud a nüüd küll jah, võbla sai lihtsalt pleier otsa, 3 aastat vana mingi juust oli. Käis oma 4 tundi jutti ja siis plaks, oligi korras.

          Aga, kas mu joonis on õige, kas niiviisi tuleb nood takid vahele keevitada? Kas on midagi vaja veel teha et kohe kindlasti, KINDLASTI ei kahjustaks võimendi enam pleierit. Plaanis uus osta ja see oleks kurb kui juhtuks sama nali.
          Condemn the hive.

          Comment


            #6
            Vs: mp3 mängija "vajadused"

            Aga kui hea mõte oleks pleier võimendist galvaaniliselt eraldada, st signaal läbi 1:1 trahvo, kas oleks siis pleieri mahapõlemine välistatud? Huvitab ennastki sest mul kärvas ka mp3 mängija võimendi taga ära.

            Olen lugenud et kasutatakse selliseid lahtisidestustrahvosid, oskab keegi äkki kommenteerida?
            Wtf?

            Comment


              #7
              Vs: mp3 mängija "vajadused"

              up>
              Condemn the hive.

              Comment

              Working...
              X