Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarite viimistlemine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlarite viimistlemine

Nii siis, viimasel ajal on mõtted palju käinud selle üle et millise viimistlusega peaks viimased kõlarid olema.
    Enda hetke mõte on olnud selline et välimus võiks olla sarnane nagu klaveritel siis must värv ja sinna tugev läikega lakk. Peaks üpris aegutamtu, luksuslik ja viisakas välimus olema.
    Aga keegi oskab nõu anda või on kunagi seda teinud et kuidas selle teostamine peaks toimuma.

Vs: Kõlarite viimistlemine

http://www.tevalo.ee/foorum/showthread.php?t=27395
    ehk saad abi.
    Ku küsida tohib siis, mis kastidel on au, sellist kallist viimistlust saada?
    -

Comment

Esialgse plaani järgi kurikuulsate haapsalu kõlaritel. Aga kui see asi nii keeruliseks osutub siis samas ei näe ma ise asjal enam mõtet.
      Üks mõte oli et lasta kuskil autode värvimise kohas lasta mustaga ära värvida ja siis nad seal lakiks ka.
      Aga tulemus peaks olema midagi analoogset nagu klaver.
      Kuna see hübriidvõim mis ka veel tulevikku plaanitud on ka kaveri laki külgedega.

Comment

Miks need haapsalu kõlarid "kurikuulsad" on?
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

Mõne mööblitehase teeneid ehk kasutada? Ma mõtlen mõnda sellist mis teebki eritellimuste järgi mööblit. Ei oska ainult öelda kui kalliks asi nii minna võiks. Uurida tasub, kodustes tingimustes ilusa tulemuse saamine on raske ja aeganõudev... olen proovinud.

Comment

Luksusliku kõrgläike saavutamine eeldab mitmekordset värvimis-poleerimis või värvimis-lakkimis-poleerimis protseduuri (ideaalsetelt tolmuvabades tingimustes, soovitavalt).
            Näiteks see kuulus laud disainer Rain Pluutuselt peaks olema 7 korda autovärviga värvitud. Kui mitte rohkem... nagu Rolls-Royce autodele vanasti tehti

Lisaks läikele on värvi paksus oluline ilmselt ka sellepärast, et puidu mängimine ei teeks seda praguliseks (vineeri ja liimpuidu puhul pole nii kriitiline).

Soovitada võiks matiks värvimist, kui kõlarite stiil kannatab. On kõige vähenõudlikum tehnoloogia suhtes, piisab paarist korrast katmisest, aga tulemus on teatud juhtudel täitsa soliidne.

Comment

hmm, seis siis selline et hetkel tulevad kõlarid melamineeritud plaadist. Kui ma tahaks sellist tulemust nagu ma ette kujutan siis peaks mul olema palju vaba aega, närve, ja raha. Et selle asjaga tegeleda. Seega kui aga tulevikus peaks selguma et selle melamineeritud plaati saab kuidagi ümber viimistleda siis vast seda ka teen, aga sellega läheb aega ja on vaja asja uurida.
              Aga samas kui kellegil on veel siin minegid viimistlus mõtteid ja ideid siis minugipoolest võiks selles teemas edasi arutleda.

Comment

Teoreetiliselt saab ju laminaadi liivapaberiga ära karestada, kvaliteetpahtliga üle ning edasi juba värvi kuidas tahad.
                Näituseautol näiteks tehti alusvärviks valge, seejärel mitu kihti põhitooni, siis ~7 kihti lakki ning lõpuks, poleeriti paar kihti lakki maha.
                -

Comment

Esmalt postitatud marcor1 poolt
                  Teoreetiliselt saab ju laminaadi liivapaberiga ära karestada, kvaliteetpahtliga üle ning edasi juba värvi kuidas tahad.
                  Näituseautol näiteks tehti alusvärviks valge, seejärel mitu kihti põhitooni, siis ~7 kihti lakki ning lõpuks, poleeriti paar kihti lakki maha.
                  Hea mõte.

Comment

Working...
                  X