Teade

Collapse
No announcement yet.

valmistan MDF plaadist subwoofreid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

valmistan MDF plaadist subwoofreid

:teie poolt antud mõõtude järginii koju ja autose,küsi lisa 05154670 või laurts.ruulib@mail.ee

See teema vast rohkem Ostan/Müün teemasse.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

räägi natukene siis hindadest ka! ;D

Comment

üle 500 ei küsi

Comment

Bassoundman, kui kasti vaja, siis kribla sinna -> bazzmazterz@hot.ee
          kris@andmevoog.eu

Comment

üle 500 ei küsi
            Nii et kui mul on tarvis 2 subbaka kasti mõõtudega 1000*1000*1000 mm 25 mm MDF-ist saab 500ga hakkama?
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

nu sis ma ka ostja
              nu mõni teeb bisnessi isegi kahjumiga.. ;D@intz
              miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

ma arvan, et siin foorumis ehitavad kõik endale ise subbikaid, aga proovida ju v6ib :

Comment

minu statistika järgi jah....
                  poes nagu natuke kallid wõi mis.... 8)
                  miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

Kui hakkad poest otsima sama head supikat mis sa ise teed, alla 1000 kroonise eelarvega, siis võid selle summa vähemalt 5 korrutada. Sihukesed väiksed kodukino supikat mida igas elektroonikapoest müiakse, need väikesed nirud, need juba maksavad peaaegu 3000 krooni, niiet no question, supaka peab alati ise tegema ja häälestama, saab parema asja kui poesgi kui hästi teed.
                    Muusikahull!

Comment

Kui hakkad poest otsima sama head supikat mis sa ise teed, alla 1000 kroonise eelarvega, siis võid selle summa vähemalt 5 korrutada. Sihukesed väiksed kodukino supikat mida igas elektroonikapoest müiakse, need väikesed nirud, need juba maksavad peaaegu 3000 krooni, niiet no question, supaka peab alati ise tegema ja häälestama, saab parema asja kui poesgi kui hästi teed.
                      selle 3K sees on võim ka tavaliselt
                      :P
                      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Supika võim maxab (oleneb võimsusest)u.1200-3200.- ja yldjuhul kodukiono subwoofrid on 200W kanti! Laiatarbekaup!

Comment

Working...
                        X