Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
nimelt oskab keegi üelda selle bassikõlari andmeid ja siis sellele vastavat kasti mahtu,miz sellele bassikale kõige parem on??? niipalju loen välja et King audio,ja 100w rms
tänud ;D
eh sellest ju siin juttu olnud vaata natuke vanemaid postitusi pikalt pikalt on selle valjuka teemat lahatud...see on vist kujunenud Eesti rahvuselemendix endal ka selline asi lauaall tiksub umbes 100w lampvõimu taga - ikka taob kyll :P
No mul ka King Audio ja andmed sain kõik siit foorumist. 72 liitrit inverterkastiga normaalne suurus bassboxi järgi. Ja häälestad invertertoru pikkust muutes oma kõrva järgi kuidas parem on. Ja minul peksab see King Audio ka 50W muusikakeskuse taga niiet hirmus, kõik mööbel ja seinad värisevad ja muideks ka suhteliselt täpselt, mitte et ainult müristab kuidagi. Niiet mina olen enda omaga rahul, piisab toaskasutamiseks (kodus) täiesti ja muusikat ära ka ei riku .
Eh..kui aus olla siis sain selle lampvõimu tasuta olid mõned lambid seest puudus...ostsin uued ja asi töötab juurde sai leiutatud veel ventikas sest jah asi ikka kytab...
ei ole sel king audiol midagi häda.. korraliku kastiga teeb täitsa head häält.. mai tea miks paljud ütlevad,et king audio sitt..?? oma hinna eest teeb ta täitsa head häält..ma arvan,et selle te ütlete,et te lihtsalt pole kuulnud korralikult tehtud kastid king audiot..
või ütlete seda selle pärast,et võrdlesite seda mingi 2-3x kallima wooferiga..?
Comment