Nii mul juba vana probleem, aga asi siis selles, et kohe kohe hakkan eraldi võimendit ostma subwooferi jaoks, aga siit foorumist sain kuidagi teada, et ma ei saa muusikakeskuse väljunditest kohe signaali võimendi sisendisse laste, et singnaal on võimu sisendi jaoks liiga suur. Tahaksgi teada, et kuidas ma selle subwooferi võimendi eraldi pean muusikakeskuse taha ühendama kui keskusel on kaks kanalit parem ja vasak ja kummagil siis muidugi + ja -. Kust ma selle signaali võtan ja kuidas ma selle signaali siis võimu sisendi jaoks piisavalt nõrgaks saan. Mida ma sellejaoks ostma pean ja palju need asjad umbes maksta võivad. Hiljem oleks vaja ka teada kust neid osta?
Palju küsimusi, aga loodan et teiesugused teadjad oskavad vastata. Eelmine kord küll öeldi, et osta ennem võim ära, aga ma ei tea ju mis lisakulutused sellega kaasnevad, niiet võibolla polegi mul kohe mõtet asja osta.
Palju küsimusi, aga loodan et teiesugused teadjad oskavad vastata. Eelmine kord küll öeldi, et osta ennem võim ära, aga ma ei tea ju mis lisakulutused sellega kaasnevad, niiet võibolla polegi mul kohe mõtet asja osta.
Comment