Teade

Collapse
No announcement yet.

Supikale eraldi võim?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Supikale eraldi võim?

    Nii mul juba vana probleem, aga asi siis selles, et kohe kohe hakkan eraldi võimendit ostma subwooferi jaoks, aga siit foorumist sain kuidagi teada, et ma ei saa muusikakeskuse väljunditest kohe signaali võimendi sisendisse laste, et singnaal on võimu sisendi jaoks liiga suur. Tahaksgi teada, et kuidas ma selle subwooferi võimendi eraldi pean muusikakeskuse taha ühendama kui keskusel on kaks kanalit parem ja vasak ja kummagil siis muidugi + ja -. Kust ma selle signaali võtan ja kuidas ma selle signaali siis võimu sisendi jaoks piisavalt nõrgaks saan. Mida ma sellejaoks ostma pean ja palju need asjad umbes maksta võivad. Hiljem oleks vaja ka teada kust neid osta?

    Palju küsimusi, aga loodan et teiesugused teadjad oskavad vastata. Eelmine kord küll öeldi, et osta ennem võim ära, aga ma ei tea ju mis lisakulutused sellega kaasnevad, niiet võibolla polegi mul kohe mõtet asja osta.
    Muusikahull!

    #2
    igal endast lugupidaval muusikakeskusel on liiniväljund (line out) ja võimendil liinisisend, mille kaudu teedki ühenduse. ja nagu kusagil teemas (sinu teemas?) oli juba soovitatud, osta võim ära, kas spets 2tonnine, mida oli noores tehnikus pakkuda või siis radiotehnika KB-st ja siis kui on tõesti ulmeühendus, võib edasi arutleda.
    ja mis on lisakulutus sinu jaoks ja kui suur
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

    t-linespeakers.org

    Comment


      #3
      Nii muusikakeskus on Panasonic AK-20, mingi 1997 aastast, ja liiniväljundit pole. On Aux-in, Phones ja kõlariväljundid . Võimendiks tuleb arvatavasti mingi odavam vene võimendi, soovide kohaselt Estonia 010. Mis sel puhul teha? Ja lisakulutuste all pean silmas mitte suuremat summat kui võimendi ise maksab (mingid takistid või mida iganes). ??? Ma nagu ise ei teeni, käin veel koolis, niiet iga kulutus on suhteliselt suur.
      Muusikahull!

      Comment


        #4
        Soovitaks muusikakeskusele teha väljund. Põhimõte oleks selline, et võtta signaal muusikakeskuse võimendi sisendist (ehk eelvõimendi ja lõppvõimendi vahelt) ja RCA'd taha seina paigaldada ja olekski kõik.

        Comment


          #5
          siis jääb vist selline lihtne võimalus, et võtad kõrvaklappide august võimu sisendi, sinna ainult sobivat juhet vaja.
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

          t-linespeakers.org

          Comment


            #6
            Aga seda singnaali ei saa ju kõrvaklappide väljundist võtta, see ju esipaneelil ja seespoolt on sinna väga raske ligi pääseda.  ??? Kui ma kõrvaklappide auku selle banaaniotsiku pistan ja teisele poole viiese otsiku võimu viin siis see ju lülitab keskuse enda kõlarid välja. Aga kas saab siis ka kuidagi nii, et ei lülitaks? Sorry, mu lollus. Aga eks ma sellepärast siit küsingi et targemaks saada .
            Muusikahull!

            Comment


              #7
              otsing otsing otsing
              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

              t-linespeakers.org

              Comment


                #8
                ei oska nagu sinna otsingu alla midagi panna :-/
                Muusikahull!

                Comment


                  #9
                  mina leidsin 2 teemat sõnaga kõrvaklapi
                  ja mõlemad on ühe sisuga ja nüüd siis seega kolmas teema juures. seega läheb otsimine teistele jällegi raskemaks, kun igasuguseid korduvaid teemasid on liiga palju:'(

                  esimene teema
                  teine teema
                  KES SOOVIB, SEE PROOVIB

                  t-linespeakers.org

                  Comment


                    #10
                    Nii ok, thanks nende teemade eest need käivad täpselt sama asja kohta küll . Aga asi selles, et ühe varjandina pakuti kõrvaklapiaugu ümber tegemist, aga seda ei taha teha, kuna kuulan ka kõrvaklappidega suht tihti. Teine varjant siis see, et võtan mõlemist kanalist nii vasakust kui paremast plussi, panen 100 oomised takistid vahele, panen nende otsad kokku saan + signaali ja massi saan suvalise kõlariväljundi - august. Ja kas siis selle signaali võingi võimendisse lasta? Subwooferis on ribafilter sees, niiet siis vist ei ole seda kondensaatorit vaja, võib kogu soundi võimu lasta ja seal supakasse. ??? Kas ma sain õieti aru?
                    Muusikahull!

                    Comment


                      #11
                      Mina teeks Romi pakutud variandi järgi, hea lihtne...
                      Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

                      Comment


                        #12
                        jaja, romi teed läheks minagi. kui endal hammas peale ei hakka sobivate rajade ülesleidmisega keskusest siis mõni meistrimees leiab selle kindlasti üles.
                        ühtlasi jääb ka välimus ilusam
                        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

                        t-linespeakers.org

                        Comment


                          #13
                          Eks see Romi varjant kõige parem ole jah, aga tahtsin nagu esialgu ilma ümberehitamatta asja ära teha. Nigunii jääb see juhtmepundar keskuse taha, mida pole näha, kuna ta on mul sektsiooni sees. Selle Romi varjandi üritaks kunagi ära teha küll, aga jah ise ma arvatavasti sellega hakkama ei saa, kuna keskus ju kõik ühes tükis ja igasugu elektroonikat täis. Niiet tahaksgi teada, kas ma siis saan signaali võtta mõlemist + august, kummagile takisti vahele panna, otsad kokku liita et saada sisendisse pluss juhe ja massi võtan suvalisest keskuse - august. Ja kui signaal tugevaks jääb, siis panen enne sisendit veel ühe takisti?
                          Kas see asi toimib? Ja kuidas ma aru saan, et signaal ikkagi näiteks tugevaks jäi? Kas võim põleb kohe läbi või on helis mingeid moonutusi kuulda? :
                          Muusikahull!

                          Comment


                            #14
                            ega ma ka täpselt seda asja ei jaga, aga äkki saab nii: paned keskusele kõllid taha ja võimendile võtad ühelt kõllilt plussi ja teiselt miinuse... ??? tra ega ma ise ka täpselt ei tea aga olen mingeid taolisi ühendusi kuulnud kuskilt... PS! ära enne nii ühenda kui mõned targemad pole asja heaks kiitnud!!! ;D

                            Comment

                            Working...
                            X