Veel üks küsimus. Nii asi siis selles, et olen hull muusika fänn ja tegelen ka vaiksel DJ'ndusega, koolipidudel ja sünnipäevadel ja teen kõikvõimalike mixtape-sid. Siiamaani olen cd-sid kasutanud. Nüüd tahaks ka vinüülplaate hakata ostma, et sealt tuleva materjaliga kursis olla. Esialgu ei võimalda rahaline seis välisma mängijat osta. Mõtlesin odavalt mingi vene vinüülplaadimängija osta. Aga kas nende nõelad sobivad uute plaatide mängimiseks mida saab www.dancemix.ee -st tellida või peab uue helipea ja nõela muretsema. Ja kas need helipea ja nõela kinnitused on universaalsed kui ma tahan panna näiteks ortfoni helipead ja nõela. Ja ega need vanad vene mängijad ei kõlba vist mingisuguseks schratchimiseks, kuna see ju belt drive esiteks ja räägitakse, et see nõel mängib heli ainult edaspidi plaati keerutades ja tagurpidi võib üldse ära murduda, et kas need jutud vastavad tõele? :
Teade
Collapse
No announcement yet.
Vinüülplaadimängija?
Collapse
X
-
Mul oleks yks vega 106 mängija müüa... nõel on puudu niiet saaksid ise vajaliku nõela sinna muretseda!
Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
-
Nii, mis see Vega 106 endast kujutab! Soovitavalt võiks võimalikult väike olla. Kas eelvõim on sisse ehitatud? Mis asju sealt pealt muuta annab, kiirus, bass, treble, mid, äkki midagi veel? Kas on ainult nõel puudu või ka helipea?
Ega sellel plaadil kus peal see vinüülplaat käib mingit vedrustust all ei ole, seda nagu ei tahaks. Ja kas ta on belt drive või direct drive? OK, OK sa ei peagi kõigele vastata oskama. ;D
Ja mis hind oleks, ega ma ilma nõelata ei tahaks väga palju maksta, kuna see kah mingi investeering. Ja see et schratchida ei saa pole väga hull, sest nigunii ma seda mingiks tõsiseks dj riistaks ei osta, see lihtsalt vinüülplaatide kuulamiseks ja sellega kursis olemiseks.Muusikahull!
Comment
-
Eelvõimu sees pole, mingit kiirust saab muuta jah, puudu on ainult nõel. Vedrustus on all aga seda saab alati ju ära võtta, aga kui sa ei scrachi siis võivad ju vedrustus all ka olla Kui oled huvitatud paku ise mingi hind välja!
DeeJay Catass
Comment
-
Kahju, et ma ei tea mihuke ta täpselt on ja sellest on ka kahju, et eelvõimu sees pole, ei saa nagu kohe kõrvaklappe taha lükata. Nädala pärast saan teada kas ma äkki saan ühe sõbra käest vinüülika, koos eelvõimu ja nõelaga. Kui sealt saan pean sulle ära ütlema, aga kui ei saa pöördun sinu poole. Sorry :-[, aga ma ei saa sult seda kohe ära võtta! Hinda ei oska pakkuda, kuna ei tea täpselt mida see endast kujutab, aga selle sõbra oma peaksin 150 krooniga kätte saama.Muusikahull!
Comment
-
Nujah ega vahet pole.. mul see seisab niisama nurgas...
DeeJay Catass
Comment
-
nende vinyylim2ngijatega, millel on rihmylekanne pole reeglina midagi teha. dj m2ngijal peab olema otse mootorilt ylekanne. ise olen tegutsenud miskise technicsi m2ngijaga millel oli rihmylekanne - v2ga hull polnudki kuid suurema skr2tsi ajal oli 6igetpidi keerlema hakkamiseni ikka p2ris pikk toibumisperiood.
Comment
-
Jah seda ma tean et korralikul schratchi aparaatdil peab olema direct drive ja korralik mootor, aga ega ma seda vene vinüülikat schratchimiseks ei ostagi, olin lihtsalt huvitatud, kas see üldse mingilgi määral võimalik on. Keegi nagu ütles, et see nõel loeb ainult õigetpidi plaati ja tagurpidi tõmmates võib nöel ära murduda?Muusikahull!
Comment
-
kusjuures ma olen ka mingisuguse radiotehnika m2ngijaga diskot teinud - v2ga hull ei olnudki ainult muusika6petaja n2hes scr2tsida ei tohtinud, kuna see oli tema k2est laenatud ja ta pidevalt kartis, et midagi puruneb. eriti kild oli see, kui ma muusika tunni ajal kuidagi talle selja taha hiilisin, siis mingi mozarti vinyyli peale panin ja j2rsult mingit scr2tsi lykkasin - tulemuseks oli see, et 6petaja sai v2ga pahaseks.
Comment
Comment