Teade

Collapse
No announcement yet.

bassbox

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

bassbox

äkki keegi seletab ,kuidas seda bassboxprogrammi täpsemalt kasutada.Krt mitte ei sa jagu.

Räägi mida sa ei oska, siis ehk saaks aidata ka
    Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
    DeeJay Catass

Comment

ja kuidas inglise keelega on?
      sõnaraamat on abiks, sest HELP on sellel üsnagi kobe
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Kui helpi ei oska lugeda siis otsi mõne targa onu msn välja ja lisa listi! Muide ma võin ka, kui mark aint ei hakka!

Comment

Inglise keelega erilisi probleeme pole,no mõni sõna ikka aga selle leiab kiirelt sõnaraamatust.Probleem nimelt selles,et kas kõik lehed algusest peale ära tuleb täita,et inverterkasti jaox vajalik teave saada ja kust ma selle kõik siis välja kaevan?
          Kohe alguses küsimused kõlari kohta ju:*seeria nr,kirjeldus kõlari konstruktsioonist ja materjalidest???
          Või äkki on mõni lihtsam viis seda programmi kasutada.

Ette tänades,mell

Comment

Inglise keelega erilisi probleeme pole,no mõni sõna ikka aga selle leiab kiirelt sõnaraamatust.Probleem nimelt selles,et kas kõik lehed algusest peale ära tuleb täita,et inverterkasti jaox vajalik teave saada ja kust ma selle kõik siis välja kaevan?
            Kohe alguses küsimused kõlari kohta ju:*seeria nr,kirjeldus kõlari konstruktsioonist ja materjalidest???
            Või äkki on mõni lihtsam viis seda programmi kasutada.

Ettetänades,mell

Comment

Ei neid seerianumbreid ja materjale sul küll kasti arvutamiseks vaja pole, jäta südamerahuga tühjaks.
              Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Ok tänx!Aga parameetrites olevad lahtrid tuleb kõik ära täita?Ma ei teagi mis seal mis on.Näit: Qms??

Comment

Need lühendid on mitu-mitu korda ära seletatud, on siin üks tore link, mille nimeks Otsi
                  Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Ok tänx!Aga parameetrites olevad lahtrid tuleb kõik ära täita?Ma ei teagi mis seal mis on.Näit: Qms??
                    Vas,Fs,Qts,Dia,Sd,Pe<põhilised parameetrid.. kui need sisestad,sis saad juba arvutama hakata..

Comment

Ok sellest saan ma aru.Aga mis on mis?Kõlar siis 15" Osio 450P.Andmetest mis peal kirjas nii palju:Fs - 22 Hz,Pe - 400 W,Z - 4 ohm.Ja rohkem nagu midagi polegi.Panin foorumisse ka üles et äkki keegi teab midagi selle kohta.

Comment

Working...
                      X