Teade

Collapse
No announcement yet.

CD, Mp3... Pleier

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    CD, Mp3... Pleier

    Millist pleierit võiks hakata üldse vaatama? Mingit tavalist ühe reaga displeid ei eelistaks ja mp3 osas peaks üsna hea käsitlus olema kuna neid nagunii kõige enam hakkan kuulama.
    Ise olen muidu uurinud natuke Philipsi Expaniumi seeriat aga ehk on midagi samaväärset/paremat kusagil seal 2000- 3000 hinna piirimail.

    #2
    Nii endal on Memorex cd-mp3 player. Ülihea asi! 4 realine LCD, ekvalaiser, mix, intro, programmeerimine, lugude otsimine nime järgi (näitab loomulikult mp3 kohta kogu infot), mängib ka CD-RW plaate, ükskõik mis bitratega ja ka variable bitratega mp3-esid ülihästi. No ei oskagi kohe midagi öelda rohkem, igatahes on kõik viimasepeal. Patareid peavad ka kuni 20 tundi kuigi LCD-l on muusika rütmis käiv ekraanigraafika ka peal. Seda soovitaks hullult, kui sa seda eestist leiad. USA-s maksis see ainult 1200 krooni. Eestis umbes 3xrohkem. Muidugi kui võimalik võid osta Rio tehnikat. Aga eestis on mingi valik playereid www.djstore.ee -s.
    Muusikahull!

    Comment


      #3
      Aga ei hakka ju USAst ostma minema seda ja kedagi tuttavat ei ole ka sinna minemas. Kus oleks kõige parem valik poes (tln) neid vaadata-uurida? Philips exp 521 tundub päris asjalik olema aga kas seda ka siin mail saada on?!

      Comment


        #4
        Nu ma ei räägigi et sa pead USA-sse pleierit minema ostma. Ma lihtsalt ei tea kas neid ka eestis müüakse. www.djstore.ee -st leiad ka kindlasti midagi sobivat. Philipseid ka ju seal päris palju. Näiteks Philips Exp 511 on ka suht norm. Vaata sealt ise loe tutvustusi ja midagi ikka leiad.
        Muusikahull!

        Comment

        Working...
        X