Teade

Collapse
No announcement yet.

Vajan Abi kiiremas korras!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ehitan 2 kõlarile kasti 10" lairibad ... Mby keegi aitaks mõõtmed anda ja kuidas tuleks se kast teha ? Ja võim Oleks ka vaja osta 2*50 autovõim ! mby keegi aitab?

Vs: Vajan Abi kiiremas korras!!

siis autosse või koju?

Comment

Ikka koju . Sõber ytles kast kuskil 120 l aga ta ei osanud inverteri kohta midagi õelda kuna ta ei tea kõlari nime igastahes need on 2 kõlarit 20 aastat vanad kino kõlarid tõõtavad väga hästi... 35 watt olid kuskil 8-16 oom
      viimati muutis kasutaja Ghg; 08 m 2007, 19:32.

Comment

kui sa t/s parameetreid ei tea, siis pane siia valjukate piltki vähemalt, võibolla keegi tunneb ära ja oskab midagi soovitada.

Comment

a miks sa siis autovõimu tahad?

Comment

To the Batmobile !
            Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
            Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

Hmm... nojah Mul cam katki ma ei tea kas toavõim liiga kallis pole ? suht kallid tunduvad muidu oleks vaja 8 või 16 oom
              neile ma ei mäleta... ja auto omast saab otse toite arvutist võtta
              viimati muutis kasutaja Ghg; 08 m 2007, 21:38.

Comment

Autovõimu küll ära pane.Arvuti toitekast sa piisavat voolu küll kätte ei saa, kuna võimendi vajab vähemalt 30 amprit, siis toitekas annab healjuhul 20 amprit + kui sul veel muud arvutikomponendid töötavad.Pealegi saad kasutatud toavõimu sama hinnaga mis auto oma.Helikvaliteedist rääkimatta on toavõim auto omast üle. Kasvõi venelaste kuulsamad võimendid.http://www.zone.ee/hkt11/uus/pro1.html. Kinokõlarid ei taha väga suurt kasti 120l on natuke palju, tean kuna monteerisin soomes vanu kinokõlareid maha ja need olid 15" u 70 liitrises kastis, samuti lairibad.

Comment

Kui on vanakooli valjukad, siis võivad need päris suurt kasti tahta, või siis eksootilisemaid lahendusi nagu ruuporid, tagant avatud kastid jms. Veelkord: pilte valjukatest nii eest kui tagant, ehk loed ka kusagilt mõne templi vms välja...

Autovõim toas, nagu öeldud, mõttetus astmel kümme. ~1000...1500.- saad kasutatud toavõimu, mis 4x kallimatele uutele autovõimudele ka sada silma ette teevad. Eriti toas kasutamisel. Vene kraamist Odyssei 010, Brig 001 peamised "tegijad", lääne omadest vanakoolipillid tegijatel nagu Sansui, Dual, Marantz, Technics, Pioneer, Sony jt.
                  Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Ilmselt on tegemist 4A32. Juhul kui tahad neid mangima panna vaga kvaliteetslt siis nouavad ysna suurt kasti. Olen neid nainud Onkenites ja kast kusagil 50-60L valjukale. Kui aga eelistad neist valja imeda vaheke enam PA kolarit sellisel juhuyl pead nad haalestama kusagil 45 - 50Hz kanti ja kastiks vast 45L. Madalat sagedust ja suurt voimsust nad ei kannata.Paberkoonus. Xmax on vaike ja distortion kasvab meeletuks.

Comment

võimu eelarvest oleks ka abi.

Comment

Yo rinx sul on 100 % õige jah need kõlarid on niuksed teen 2 kõllile kast 120 l ? aga mul on võim olemas originaal võim sellele kõlarile ja need on 35 w umbes... tänud aga rinx sa tead kas nendele kinnine kast või inverteriga (sorts ma ei jaga lõllidest palyu)

Comment

EIII Rinx ma vaatasin need on mul 4A.28Y4
                          ja need on 1878 a omad ))) ja seal on mingi OMO 31-8 ?

Comment

Ehk ikka 20. sajandist pärit? Tehase nimi on Lomo.

Comment

Eh need 1978 lol ma vaatasin valeti ennem
                              viimati muutis kasutaja Ghg; 09 m 2007, 22:00.

Comment

Working...
                              X