Teade

Collapse
No announcement yet.

Vajan Abi kiiremas korras!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Vajan Abi kiiremas korras!!

4A28 on põmst sama (kasutusalaga), mis 4A32. Otsi foorumist märksõna onken, saad kohe kõvasti targemaks. Aga ole siis valmis umbes külmikumõõtu kõlarite tuppa ära mahutamiseks Muuseas, mis võmuga tegu?
    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Hemm..ma ei tea mis võim aga mul sugulane pidi vaatame kas se originaalvõim mis seal oli on korras kui on siis saan originaal võimu mingi 25 kuni 50 watt

Comment

teen siis 80 l ?

Comment

http://audioportal.spb.ru/acoustics/p2_articleid/25

http://audioportal.spb.ru/acoustics/p2_articleid/22

http://audioportal.spb.ru/acoustics/p2_articleid/21

Pead arvestama asjaoluga, et nende valjukate koormustakistus on 12 oomi mõnedel eksemplaridel 16oomi, oleneb indeksist mis kirjas on, suure heli rõhuga ja väikese võimsusega, soovituslikult lampvõimendile. Kui need reeglid on täidetud siis mõnusad asjad. Minul on nad väikese muudatusega kasti mõõtudes ja juba ammu olemas ,mõlemad variandid nii 28 6 W kui ka 32 12 W. kontsert kastina. Stereo variandina. Kuna teemas oli ka juttu ONKENIST siis on see mahuga 360 liitrit.http://www.ispra.net/audio/Onken/onken.php See jutt on KINAP seeria valjukate kohta.
          viimati muutis kasutaja humax; 12 m 2007, 21:12.

Comment

Esmalt postitatud tehnofriik poolt
            4A28 on põmst sama (kasutusalaga), mis 4A32. Otsi foorumist märksõna onken, saad kohe kõvasti targemaks. Aga ole siis valmis umbes külmikumõõtu kõlarite tuppa ära mahutamiseks Muuseas, mis võmuga tegu?

Kahjuks pole sul õigus, nad pole sama kasutusalaga. 28 oli rändkino kastides ja 32 stats. kino kastid, seega kasutusala ja kasti konstruktsioonid väga erinevad.

Comment

humax lisa mu msn greenstuff_@hotmail.com ma tahan su abi valmistamisel oled lahke? ja sõber ytles kui ma need valmis saan need teevad super heli ja maksavad 3 k ? aga yks jama on kus ma saan need kõrgsagedused?

Comment

palyu need 2 kõlarit maksaks ilma kastita ?

Comment

Esmalt postitatud Ghg poolt
                  humax lisa mu msn greenstuff_@hotmail.com ma tahan su abi valmistamisel oled lahke? ja sõber ytles kui ma need valmis saan need teevad super heli ja maksavad 3 k ? aga yks jama on kus ma saan need kõrgsagedused?

msn-i ei kasuta ma teatud konkreetsel põhjusel juba ammu ja ei hakkagi kasutama. Sõber on sul tark küll, aga kõik tarkused ei vasta tõele! Selleks, et nad head heli teevad, ma kirjutasin tingimused, mida on vaja täita. Mina pole kunagi rahale mõelnud kui selliseid asju ehitan ja ei oska maksumuse kohta midagi öelda ja kõike ei saa rahas arvestada. Nad on olnud komplektis vastava võimendiga ja see on lampvõimendi, mis on tehtud nende kõlarite jaoks. Kõrgete valjukas ei pea olema originaalis pakutud ja võib valida sobiva Visatoni toodangust. Hea lahendi saab siis kui vormistad selle ruuporina ja kui ise teha ei oska siis on see Visatonil pakkuda. See on iga autori oma lahendada, millise valiku ta teeb. Pole ju isegi see täpselt teada, mis valjukad sul on aga on pakutud mitmed lahendused.
                  viimati muutis kasutaja humax; 15 m 2007, 12:25.

Comment

Esmalt postitatud Ghg poolt
                    palyu need 2 kõlarit maksaks ilma kastita ?

?????????

On olemas selline mõiste nagu valjuhääldi ja selline mõiste nagu kõlar. Kõlari moodustab kast koos valjuhääldiga ja kõige muu juurde kuuluvaga.

Märkus: Tulevikus kirjutame ilusasti ,eesti keeles ja õigete tähtedega või vastasel korral ei tule enam ühtegi vastust!
                    viimati muutis kasutaja humax; 15 m 2007, 12:48.

Comment

Aga ma ei viitsu seda kasti teha mul on suht kopp ees nendest ja need on 4a.28.y4 | 1978 aasta omad myyn 2 tykki licalt maha või panen tõõle ja samal ajal tuli otsa mul on jumala kopp ees keegi tahab sootsalt teha pakkumineˇˇ

Comment

Kuis siis nii, et kohe õpetlikust jutust kopp sedamaid ette tuli?
                        Oma pakkumise teen esialgu 400EEK. paar, kas keegi pakub üle!?

Comment

650 eek Myyn maha väga heas korras !

Comment

Ahh krt ma tahan nendest lahti saada 500 eek ja lännu kes tahab ? või siis 3 cs steam vastu..

Comment

Kus need valjukad on?
                              The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                              Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                              Projektide pildid
                              Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                              http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Märjamaal pesitsevad.

Comment

Working...
                                X