Teade

Collapse
No announcement yet.

roadstar (hea | halb) ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

roadstar (hea | halb) ?

Oskab keegi midagi selle firma auto-cd raadiote kohta öelda... tuttav plaanib osta 2,5k Roadstari cd-raadiot mis mängib ka mp3 plaate 4*40W.

Täpset raadio markeeringut ei tia aga tahaks kuulda lihtsalt teie arvamusi sellest firmast

Mine uuri, mis teiste tootjate samade võimalustega seadmed maksavad, ja tee omad jäerldused. Mina jätaks ostmata.

Comment

kui inimesel pole raha pioneeri v6i alpine jaoks, siis siuke asi on t2iesti kaalutav.

Comment

No Roadstar on selline odavama klassi pill, aga midagi halba ei oska ta kohta öelda, kuigi ma ei tea kuda tal see vastupidavus ja kvaliteet on. Aga selles, et väljundvõimsus 4*40W on ma kahtlen!!!
        Muusikahull!

Comment

mu vennal autos kaks aatat roadstri mp3..pole ühtki paha sõna öelnud selle koht,raha eest on makki kyll :

Comment

Roadstari cd-mp3 playerite kohta pole ka midagi halba öelda, niiet tegelikult vist võib selle asja osta küll.
            Muusikahull!

Comment

No Roadstar on selline odavama klassi pill, aga midagi halba ei oska ta kohta öelda, kuigi ma ei tea kuda tal see vastupidavus ja kvaliteet on. Aga selles, et väljundvõimsus 4*40W on ma kahtlen!!!
              PMP0 äkki ??? vôi vôimsus arvutatuna siinuse + maksimumist - maksimumini (ehk siis 2*1.41) ;D ;D ;D
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

minu arust saast. tahtsin ise ka osta 800 või 801-te kuid neil on paneeli ja tagaosa vahel klemmliistu asemel lintjuhe mis aasta või kahe pärast saba annab. ostku parem pioneer 3500 hind on ka sama nagu mark

Comment

Working...
                X