Teade

Collapse
No announcement yet.

Uus Projekt =D

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

pane kaks 10" audest

Comment

Kõik oleneb sellest kuhu sa seda mängima tahad panna! Audes sobib vented kastis nii autosse kui tuppa, aga midagi erilist ta ei ole, aga normi raha eest on ta tegija!
      Ja palun, kas keegi oskax selletada kuda ma saan T-line koridori arvutada n: 10" audese jaox, mis pikkus ja kui järsult kitsamax läheb jne... ??? ???

Comment

Ja palun, kas keegi oskax selletada kuda ma saan T-line koridori arvutada n: 10" audese jaox, mis pikkus ja kui järsult kitsamax läheb jne... ??? ???
        selleks on arvutuslehed isegi olemas siin ja siin

ja üks asjalik PDF fail tabelitega

Loodan, et tuleb UUS projekt sellest asjast, sest teised asjad on n.ö. "vanad"
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

selleks on arvutuslehed isegi olemas siin ja siin

ja üks asjalik PDF fail tabelitega

Loodan, et tuleb UUS projekt sellest asjast, sest teised asjad on n.ö. "vanad"
          Varsti on minupoolt loota midagi exootika sõpradele, aga esialgu on kõik suure saladuskatte all!!! : ;D

Comment

Ja veel kord ma palun teil nimetada normaalseid elemente mis teie arust vented box-i sobiks ;D

Tänan juba ette, s6ber
            www.zone.ee/audiosystem ja vaadake ka www.zone.ee/deleted

Comment

Eestis ei ole see valik nii suur. Kui mõtled samasse kasti, mis sul audes-e jaox, siis võixid vaadata midagi MDS-i toodangust, mille leiad Dc-Ice kodukalt. (www.dc-ice.ee
              kris@andmevoog.eu

Comment

proovi jbli ja sa ei kahetse. olen kuulanud jbli woofereod ja näiteks pioneeri omasid - minu arvamus on see, et pioneer peaks veel kõvasti arenema...

Comment

Vahepeal oli mul ka tahtmine uus subwoofer teha tuppa (vana ei mängi eriti madalale). Ja seda just JBL elemendiga. Vaadake näiteks elemendi http://manuals.harman.com/jbl/car/Boxes%20...ers/GT100_f.pdf datasheedilt vented boxi joont (out-of-car). 25Hz-ni mängib ilusti. Või saan ma mingist asjast valesti aru... ???
                  Ja ameerikas maksab see element internetipoes 44$. Kas keegi on Eestis seda elementi näinud?

Comment

Said valesti aru. 25hz on see heli autos ... toas aga tunduvalt suuremat kasti tunduvalt kõrgemate sagedustega tahab.
                    kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                    X