pane kaks 10" audest
Teade
Collapse
No announcement yet.
Uus Projekt =D
Collapse
X
-
Kõik oleneb sellest kuhu sa seda mängima tahad panna! Audes sobib vented kastis nii autosse kui tuppa, aga midagi erilist ta ei ole, aga normi raha eest on ta tegija!
Ja palun, kas keegi oskax selletada kuda ma saan T-line koridori arvutada n: 10" audese jaox, mis pikkus ja kui järsult kitsamax läheb jne... ??? ???
Comment
-
Ja palun, kas keegi oskax selletada kuda ma saan T-line koridori arvutada n: 10" audese jaox, mis pikkus ja kui järsult kitsamax läheb jne... ??? ???
ja üks asjalik PDF fail tabelitega
Loodan, et tuleb UUS projekt sellest asjast, sest teised asjad on n.ö. "vanad"
Comment
-
Ja veel kord ma palun teil nimetada normaalseid elemente mis teie arust vented box-i sobiks ;D
Tänan juba ette, s6berwww.zone.ee/audiosystem ja vaadake ka www.zone.ee/deleted
Comment
-
Eestis ei ole see valik nii suur. Kui mõtled samasse kasti, mis sul audes-e jaox, siis võixid vaadata midagi MDS-i toodangust, mille leiad Dc-Ice kodukalt. (www.dc-ice.ee
Comment
-
Vahepeal oli mul ka tahtmine uus subwoofer teha tuppa (vana ei mängi eriti madalale). Ja seda just JBL elemendiga. Vaadake näiteks elemendi http://manuals.harman.com/jbl/car/Boxes%20...ers/GT100_f.pdf datasheedilt vented boxi joont (out-of-car). 25Hz-ni mängib ilusti. Või saan ma mingist asjast valesti aru... ???
Ja ameerikas maksab see element internetipoes 44$. Kas keegi on Eestis seda elementi näinud?
Comment
Comment