Teade

Collapse
No announcement yet.

jama u-101ga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

jama u-101ga

Üks väljund töötab laitmatult, teine moonutab mis kole.
    Vaikselt mängides on kõrgemad sagedused veel talutavad, aga volüümi juurde keerates ei saa enam üldse aru, et muusikaga tegemist on.
    Kustkandist siis tuleks viga otsida?
    On ehk kellelgi sama jama olnud?

PS: mitme oomiseid kõlle see võim talub? Tagapaneelilt võib küll välja lugeda, et min. 4 oomi, aga ühel mu sõbral on ühe väljundi taha paralleelselt mitu 4 oomist kõlli ühendatud. Tuleb ju nagu vähem kui 4 oomi kokku ???
    Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab.

Alates 4 kuni 16 oomi. Sul sõber siis riskib oma lõppvõimuosaga.
    Miks mul on selline tunne et kusagil mingi konde jälle teeb trikke? Vaatad ehk oma võimus kõik konded üle.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

See võim talub min. nelja oomiseid kõlle.Kas asi ei või olla lõpu transistoris.Kontrolli testriga lõputrans üle ja vaata palju hfe on.
      smasher55@hot.ee<------küsimused

Comment

mul u101ga selline pull,et üks kanal hakkab maru vara moonutama.. arvatavasti sama jama meil.. ma endal lõppvõimendist vahetasin ühe lüüdi ära, mis pidi arvatavasti kurjajuur olema.. aga ei muutunud midagi.. lõpukates ei tohtinud ka häda olla.. nii mulle vähemalt öeldi,sest sis ei teeks ta üldse häält.. niiet mul vähemalt tuleb teised lüüdid ka ära vahetada.. äkki sul aitab ka see..

Comment

erx, kas sa mõtled teiste lüütide all ainult lõppvõimu lüüte või ka näit. eelvõimu omi.
          aga kui äkki vahetada lõppvõimud omavahel ära. Siis saaks ju teada, kas viga on üldse seal.

huvitav, kust sellisele üldse lõputransse saaks.

Comment

ma vahetasin lüüdid lõppvõimu plaadilt ära.. 5uF(4tk) ja 100uF (1tk) ja kõik korras..

Comment

Ma ei leia kusagilt 5uF kondekaid, kas 4.7uF ei võix olla?

Comment

4.7 mF peakski konde nominaalväärtus olema. Nii et julgelt võid kasutada.
                5 mF-ist kondet on kas väga harva, mingi spetsiaalne, või siis ise tehtud, kasutades mitut kondet.
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

lõpukates ei tohtinud ka häda olla.. nii mulle vähemalt öeldi,sest sis ei teeks ta üldse häält .
                  Lõputransid sellel võimul ju dubleeritud, st paar paralleelselt ja kui üks paar läbi on, jääb võimsusest järele ainult teatud protsent.
                  ehh... andrjusa

Comment

mul lüüdid veel vahetamata, aga kui see ei aita siis...

Kust sellele võimule üldse lõputransse saada? Või võib neid mõne teisega (tänapäevasega) asendada? On keegi neid vahetanud?

Comment

Mul ka selline võim kunagi oli, tal oli selline häda, et kui muusikat kuulasid siis vahepeal jäi iseenesest vait, uuesti hakkas häält tegema siis kui rusikaga kõvasti lõid, muidu kõik teised asjad töötasid normaalselt.
                      Panin ta siis poodi müüki 350 krooni eest, helistasin siis vahepeal, et kas on ära müüdud, nemad ütlesid, et keegi ei taha tal pidavat üks väljund mitte töötama.Ei tea mis jama on, kui mina teda kasutasin töötasid mõlemad väljundid normaalselt.

Comment

mul lüüdid veel vahetamata, aga kui see ei aita siis...

Kust sellele võimule üldse lõputransse saada? Või võib neid mõne teisega (tänapäevasega) asendada? On keegi neid vahetanud?
                        Kindlasti saab tänapäevasega asendada, võta need transid kõik kaasa ja mine lähimasse elektroonika poodi(tevalo?) ja küsi neile asendust. Ja veel - selel võimendi sees on üks grammofoni võimendi vms...selle võid kah ära visata see sihuke kast taga vasakus nurgas väljundite juures, see võib surinat tekitada.
                        TFK Audio
                        #tfkaudio
                        http://www.facebook.com/tfkaudio/
                        http://tfkaudio.blogspot.com/
                        - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

transid lõppus siis sellised:KT 805AM ja KT 837H.neid peaks
                          küll saada olema,vähemalt meie kandis liigub.

Comment

need 805 pidid hullult lahjad olema, mingit Teleka omad, kui võimalik siis otsi nendest pisut jõhkramaid
                            TFK Audio
                            #tfkaudio
                            http://www.facebook.com/tfkaudio/
                            http://tfkaudio.blogspot.com/
                            - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

ega sinna suurt muud aretada saa,ikka need mis ette nähtud.või siis mingi kivi peal uus lõpp teha.vaheta enne konded ära nagu eespool soovitati.võibolla hakkab isegi funkama.

Comment

Working...
                              X