nii, pärast KA subwooferi kasti lõpetamist tekkis isu uute põrandakõlarite järele. S90 tahaks maha müüa, kuigi nad on head kõlarid, aga siiski mitte minu muusikamaitse jaoks. peast käis läbi veel audes Studio kõlarite ehitus, aga siis tekkis isu millegi teistsuguse järele. näiteks üheribalised fullrange kõlarid. äkki oskab keegi näiteks valjukaid soovitada. hind võiks olla noh, nii 700 krooni tükk kandis. kastid tahaks teha ka natuke teistsugused kui tavaline vented või kinnine kast. t-line näiteks. niiet eksootika sõbrad, teie arvamusi tahaks kuulda eesmärk oleks puhas keskriba ja selged ning puhtad kõrged. bass ei pea nüüd teab mis kõva olema aga ega küll küllale liiga ei tee niiet jään siis ettepanekuid ootama
Teade
Collapse
No announcement yet.
Fullrange projekt
Collapse
X
-
üldiselt vaatasin ise ka seda visatoni BG 20 elementi. samas ka BG 17, too suudab natuke kõrgemale mängida ja on ka pisut tundlikum
aga suuruse poolest võiks ta olla 6,5" ja suurem.
aga see RTO element tundub ka päris hää olevat, kuid ma ei tea, see oli justkui liiga jupats
visatoni B 200 oleks muidugi ideaalne oma suure tundlikkusega, aga minu rahakott on ka ainult nii paks siiski on kõik pakkumised veel oodatud
Comment
-
Kui ma ei eksi, siis tarneaeg on umbes kuu aega :P
Aga jah see Ksl`i soovitatud valjukas tundub kah täitsa pandav olevat.Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
Comment