Teade

Collapse
No announcement yet.

võimendi+s90

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

võimendi+s90

mul pooleli s90 projekt ja mõtlesin sinna sisse panna kohe lõppvõim kah. sebisin täna lõppvõimu mis pärineb estonia AC25-II lt. aga nüüd lugesin võimu tagaküljelt et see asi töötab sagedusalas 40-18000hz. mul plaanis kast häälestada u. 38hz juurde nii et kas on mõtet sellist asja sinna kasti toppida või... aidaaa see mõte. muidugi veel see asi et kuna olen suht algaja boxinduses siis ei pruugi mul õnnestuda see kast nii madalalt mängima panna, et ehk siiski on kasu. aga noh mida asjatundjad arvavad?
    why mess with the classics

See 40...18000 Hz peaks käima kõlari enda sageduskara kohta. Võimendi ma usun on suuteline ka allapoole 40 hz mängima ja kusjuures - ma arvan et kõrvaga sa seda asja ei suudaks väga eristada. Miks? Sest enamus muusika puhul käib mäng sagedustel 50...80 Hz. Alla 40 hz on suht-koht väga vähe(siiski ntx kirikumuusika ja ka klassikaline muusika). Nii et mina ütleks et anna minna. Samas võid ära oodata mis teised asjast arvavad.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Oleneb mida kuulad. Ntx trance/hardtrance jaox sul ple tõesti alla 40hz vaja. Alla 40hz mytakaga lugu on ntx Master Blaster - How Old R U, aga kui kuulata ei oska siis ei kuule ka.
      Kui D`n´B fänn oled, siis tulex asi viia ikka suhtkoht madalale. Isegi kuni 35 hz ja alla selle.
      Techno heliriba ulatub ka umbes sinnamaani kuhuni trance/hardtrance siis
      Eesti musa samuti

Ühesõnaga oleneb väga sinu muusikamaitsest.

Kuna ma ise ntx oskan kuulata, siis just meeldib, kui tulevad loost välja kõige madalamad madalatest nüansidest ning naudin seda täiel rinnal. Samas peale King Audio 12" ple miskit madalamalemängivamat kuulnudgi.

Minu tagasihoidlik arvamus
      kris@andmevoog.eu

Comment

ma arvan,et pane see võim.. 40hz? nuh... võim vast suudab natsa madalamale mängida ja kui ei suuda,sis ple ka midagi hullu lahti..

Comment

See märgitud on kõlari enda sagedusala. Võim suudab madalamale mängida. Endal ka s-70 aktiivvõimud välja kakutud ning ootavad juba suuremas projektis ja peale märgitud 25hz aga usun siiski, et laskub madalamale, kuna see kõlari enda sagedusala - punkt.
          kris@andmevoog.eu

Comment

ja kui vôimu sageduskara nii madalale ei laskugi, siis sidestuskondede ja tagasisides oleva paralleelse elektrolyytkonde mahtuvuse suurendamine viib madalamale
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

igatahes pane see lõppvõim sinna sisse, sest juba Estoniatega müriseb see hästi, aga siiski pead eelvõimu kah kuskile vahele toppima sest üksinda lõppvõimust ei piisa(heli ei ole nii mahlakas - keskmistel karjub aga kõvasti)
              TFK Audio
              #tfkaudio
              http://www.facebook.com/tfkaudio/
              http://tfkaudio.blogspot.com/
              - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

paned selle võimendi kõlarisse ära ja kui ei mängigi see võim nii madalale(milles kahtlen), sis kasutad seda varianti mis martinj välja pakkus..
                ja kui vôimu sageduskara nii madalale ei laskugi, siis sidestuskondede ja tagasisides oleva paralleelse elektrolyytkonde mahtuvuse suurendamine viib madalamale

Comment

kuidas täpsemalt see asi välja näex. mingi skeem või mis iganes visual abi olex teretulnd!
                  why mess with the classics

Comment

kuidas täpsemalt see asi välja näex. mingi skeem või mis iganes visual abi olex teretulnd!
                    ma arvan et ta laskub ikka päris madalale - kõigepealt pane asi külge ning proovi ja kui rahul oled pole midagi kruttida vaja.
                    TFK Audio
                    #tfkaudio
                    http://www.facebook.com/tfkaudio/
                    http://tfkaudio.blogspot.com/
                    - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

visduaalselt näeb asi välja nii, et vahetad skeemis kôik lüüdid 2 korda suuremate vastu (ega neid rohkem vist seal polegi kui toiteomad välja jätta)
                      Aga hoiatan, et kuuldavat effekti tôenäoliselt ei saavuta...
                      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
                      X