Tere. Tahan salvestada korralikku vokaali. Ostsin viteki mikrofonile eelvõimu. Eelvõimu andmed:
STEREO PRE-AMPLIFIER WITH SWITCHABLE AUX INPUT
This stereo pre-amp is suitable for insertion between turntables, mics and other low level sources and aux/line inputs on mixers, amps, stack systems etc.
With extra AUX input.
Power supply (DC12V - 200mA) included
Phono input: 3mv/47k Ohm/1 kHz
Aux input: standard input
Output: 300mv/1 k ohms/1 kHz
Frequency: 20hz-20khz
S/N ratio: >50dB
Power: DC12V 200Ma (included)
Nimelt kui panna ainult mikrofon mic sisendisse on mikrofon väga vaikne. Eelvõimuga peaks mikrofoni tundlikus suurenema päris korralikult. Kuidas ühendada eelvõim arvutiga nii, et ma midagi ära ei kärsataks (eelvõimul pole helitugevuse reguleerimis nuppu ehk ta võimendab ühtlaselt ning võimsust pole võimalik muuta). Helikaart ise on intregeeritud (emaplaat NFORCE6M-A). Ise olen kuulnud, et sellised võimsamad asjad tuleb ühendada LINE-IN -i mitte MIC sisendisse.
STEREO PRE-AMPLIFIER WITH SWITCHABLE AUX INPUT
This stereo pre-amp is suitable for insertion between turntables, mics and other low level sources and aux/line inputs on mixers, amps, stack systems etc.
With extra AUX input.
Power supply (DC12V - 200mA) included
Phono input: 3mv/47k Ohm/1 kHz
Aux input: standard input
Output: 300mv/1 k ohms/1 kHz
Frequency: 20hz-20khz
S/N ratio: >50dB
Power: DC12V 200Ma (included)
Nimelt kui panna ainult mikrofon mic sisendisse on mikrofon väga vaikne. Eelvõimuga peaks mikrofoni tundlikus suurenema päris korralikult. Kuidas ühendada eelvõim arvutiga nii, et ma midagi ära ei kärsataks (eelvõimul pole helitugevuse reguleerimis nuppu ehk ta võimendab ühtlaselt ning võimsust pole võimalik muuta). Helikaart ise on intregeeritud (emaplaat NFORCE6M-A). Ise olen kuulnud, et sellised võimsamad asjad tuleb ühendada LINE-IN -i mitte MIC sisendisse.
Comment