Teade

Collapse
No announcement yet.

Heliga jama

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Heliga jama

ma juba mainisin,et ei hakka ostma mingit 2k helikaarti.
    Btw, to mis entris oli, oli mingine creative oma.
    arvata on,et ta pasa on,aga ega ta intgr. hullem ei saa olla ju.
    ja ma arvan,et nii pea ei osta, sest No kõrvaklappidesse tuleb PUHAS heli ju.
    Täiesti vaikus on, Mingi kamm peab olema.

Comment

Poja!
      Ära vingu, et ei hakka 2k eest helikaarti ostma-kui tahad korralikku heli siis algavad hinnad 5-6k+ edasi...mõtlemisainet jätkub ilmselt. Arvestatava kaardi saab juba ka umbes 800 eegust. Aga niiviisi vinguda ei ole ka mõtet.

Comment

No öeldakse ju et ei taheta nii kallist kaarti, nagu mainitud saad ka täitsa töötava isendi palju odavamalt. Samas võiks öelda, et kui ikka heli tahad viska oma praegune võim ja need S90-d ka kohe aknast välja ja osta 30 tuhine marantz pluss paar audese kallemaid kõlareid ka sinna juurde. Igaüks vaatab ikka oma võimalustele ja rahakotile mida endale lubada saab. Ma näiteks kuulan arvutiga muusikat väga harva ja selles suhtes suht kama mis heli sealt tuleb, peaasi et ei ragise ega sahise ja väga kõrva ei kriibi. Osta mingi 500-600 eegune creative ja teeb heli täitsa hästi, muidugi on tal vähem võimalusi kui kallimatel kaartidel (efektid jne). Ise ostsin aastaid 4 tagasi omale creative liveplayer 5.1 mis siis maksis ligi 700 eeku ja selle raha eest on täitsa tibens tobens kaart. Muidugi kallimad olid paremad nii helilt kui funktsionaalsuselt aga minu int. helile tegi ikka pika puuga ära. Siis oli mul ainult see jama, et asi läks tv kaardiga konflikti ja nii ta seisma jäigi. Praegu kasutan seda kaarti ja olen täitsa rahul. Võid ju osta ka kasutatult mõne vanema ja korralikuma kaardi. Kui võimalik siis enne laena mõnelt sõbralt ja tee proovi, siis näed kas asi parem

Proovida võid nii katsetamise mõttes ka teise võimuga. Kui asja tööle saad, siis anna ikka foorumirahvale ka teada võibolla mõnele abiks

Edu!!!
        viimati muutis kasutaja Ufonaut21; 11 m 2007, 19:20.

Comment

Tegelikult mai taha vinguda, aga võibolla jäi selline mulje.
          aga,hetkel tuleb nii välja, et kui ostan uue arvti , üle 7aasta siis pean vahetama välja kogu helissüsteemi(30k otsa),et kaotada mingi mittenormaalne sahin/pinin/undamine/piiksumine, mis puudus sitemate kõlarite, sitemate juhtmete, ja sitema võimuga süsteemil. Sorri, vanad,aga minu vanematel, eelkõige mul pole sellist võimalust, ja elusgi ei hakka olema,+ kõige tähtsam, ei taha selliseid summasi matta helissüsteemi alla. ( ma olen kindel,et kui~ 5a tagasi ei oleks mu isa mlle teist võimu, ja S-90 andud, mida ma hetkel edasi olen arendand - kuulaks ma muusikat 2.1 süsteemiga, ja oleks ikka rahul.)Heli on hea, aint see sahin häirib .
          Siin peab olema muu kala. Mõtlen,et viiks resiivri sõbra juurde,tal sarnane emme, , või isegi sama mis mul. Kui seal samasugune heli on, siis on viga teada. Samas, proovin homme juhtme tuua sõbrajuurest, ja muusikakeskusega proovida.
          Ma tean vähemalt 25 inimest, kelle arvuti taga olen istnud, ja ise lugusi valind, ja kohe kindlasti pole sellist häält olnud, ja minuteada neil pole ~40k süsteemi.
          Ennem katsetan ikka ära kõik muud varjandid, ja kui tõesti muud üle ei jää, ostan mingi 500.- helikaardi.
          Sest ,see mis hetkel siit välja tuleb( kui muusikat kuulata, mängida) on piisavalt hea minu kõrvale. Kõvasti parem, kui mingi ~5k maksev muusikakeskus, mis suures toas on.

**edit: ma loodan,et ma enda jutuga siin kedagi närvi ei aja, kes ise on ammmu ilma maha matnud,et intgr. heli ültse olemas on, vms.

Comment

Veidike ot`d kah vahepeal.
            Kuna siin helikaartidest juttu on, siis paar küsimust:

Kas kõik uuemad helikaardid on 5.1?

On need USB helikaardid on millegi poolest kehvemad?
            Kuna ise kuulan muusikat põhiliselt arvutiga ja tegemist sülearvutiga siis olen huvitatud just USB helikaardist.

Ja muidugi ei ole mõtet osta S90 tele juurde 5000.- helikaarti, arvatavasti ka mitte 2000.-
            Muidugi oleks see 5000.- helikaart hea algus kvaliteetsema süsteemi aretamiseks, aga nagu teada siis tegijad ei kuulagi muusikat arvutsit nii et ma ei saa aru miks on olemas 5000 - 6000 kilosed helikaardid?

Siit võiks ka teemat edasi arendada, et ka mõnel kaasfoorumlasel on ostetud 5000.- helikaart või peetakse seda mõttetuks?
            Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Tuleks vaadata ka mobo BIOS üle.
              Kui leiad 'Spread Spectrum', siis lülita sisse.

Comment

Suured tänud.
                Eile mängimis hoopeale unustasin sootuks, ja õhtul oli ka kiire.
                Täna koju lähen, üritan meeles pidada, ja algul sealt programmist kõik asjad peale panna, ja hiljem ka biosist.

Comment

Natukenegi parema helikaardi ost ei ole sugugi mõtetu tegevus ega raha raiskamine ja 5k. ja enam ei ole tegelikult üldse palju asja eest välja käia. Kui leitakse 10k ja paljugi enam arvutikomplekti koostamiseks siis võiks selle väikese raha ka juurde leida, et "saanist" saaks õige raal. Arvutitega olen aktiivsemalt juba pea kaheksa aastat tegelenud ja üheks esimeseks helikaardiks oli Creative SoundBlaster 5.1 Live. Mõned aastad tagasi ostsin Creative Audigy 2 Platinum Pro süsteemi, mis maksis algul müügile tulles mingi 4,5k- 5k, vana kaardi kinkisin õelastele. Selle aasta Jõuludeks on plaanis ennast premeerida Creative SoundBlaster X-Fi Elite Pro`ga. http://www.arvutikaubad.ee/product._show_4276_.html Tegelen siin üpris tihti helitöötlusega (line/Aux in audio salvestus), ulme- ja sõjamängude gamemine ja musa töötlusega (audio/mp3/wav/midi mixing), ei kujutagi enam ette, et millisele levelile langeks, kui hakkaks kasutama integreeritud jura....

Comment

No, see selleks.
                    Nii, need ajsad peale keerata ei aidand midagi.
                    Mõtlen,et äkki tagant ühendada "audio" juhe, mis tuleb täpselt sealt, kus on need kõik väljundid, ja tuleb siia ette nagu.
                    Äkki loeb midagi?
                    Juhet pole ikka saand=/

Comment

NIii.
                      Asi peab olema resiivris.
                      Sama juhtmega, läbi muusikakeskuse Ok.
                      Täiesti vait.
                      Kui põhja keerata siis sahiseb,aga see loomulik.
                      VÕi noh, sellist häält, nagu resiiver teeb, ei tule igatahes.

Comment

Kas keegi oskaks õelda mis aitaks?
                        mingi parem avarjestusega juhe?(~200.- juhe oli mingine tevalos).
                        VÕi, proovida ntx resiivril antenni minevad juhtme dära lõigata?=P.
                        sellest nagunii enam kasu ple.

Nii. Proovisin järgneivadi asju, kuigi ei mingit abi.
                        Panin võimu vooliu juhtme teise pistiku.
                        Proovisin erinveiaid sisendeid.
                        Proovisin läbi kõik nupud, funktsioonid võimul.
                        Ikka sama.
                        Aint, mis korraks nii pinina, kui ültse muusika peatab, on mingine nupp taga. Mida litsud alla, siis jääb korraks vait ja heli tuleb tagasi, ja pinin ka muidugi.
                        Nupu juures seisab kiri"Sicherungsautom".
                        Ma ei oska midagi teha
                        kas see oleks tõonäoline, et sellise juhtmega
                        http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-b...rtnr=42-605-43
                        kaoks see rõve heli?
                        hetkel juhe selline:
                        http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-b...?artnr=500-494

edit. või õelge, kas juba ~500.- eek maksev helikaart teeb ka paremat häätl, kui intgr.
                        Siis vbl mõtleks, sest see pinin käib jube närvidele.
                        Ja, kui nii, siis äkki keegi oleks nii hea, ja viitsiks otsida mõne.
                        Muidugi võiks laos olemas olla, ja eestis ikka =P.
                        viimati muutis kasutaja Robska; 13 m 2007, 23:29.

Comment

Ressiiveri antennijuhtmetel pole häiretega mingit pistmist, kuna sel ajal, kui sa läbi AUXi kuulad, raadio ju ei tööta.

Mina olen heli paremaks saanud ka 200-krooniste Sweexi helikaartidega. Ega ma arvutist über super turbo kvaliteeti ei ootagi (kõrv ei tabaks veel selliseid nüansse ära), aga võrreldes integreeritud helikaardiga on juba vahe sees, kuna Sweexiga ei tule läbi need pininad ja põrinad, mida integreeritud helikaart heldelt kõikidesse väljundiaukudesse jagab. Siiani kasutan odavat Sweexi

Aga võid ju arvutile üldse ka muusikakeskuse külge jätta (kui see ikka su enda keskus on, mitte vanemate või õdede/vendade oma).

Millised sisendid su ressiiveril veel peale AUXi on? Äkki saad ka neid proovida?

Comment

ee. muusikakeskust vist jätta ei saaks, see ikkagi nagu suures toas kuulamiseks.
                            ja, suht sitta häält teeb, kuigi täitsa arvestatav keskus.
                            Sisendid on sellised( võimul): Band1, Band2, Phone,Reserve, ja siis eelvõimu sisend vms,aga sinna ühendades hakkab võim ka Min volumel väga kõvasti mängima, nii,et see ei sobi.
                            Teisi olen proovind ,see heli ei kao ära.
                            Kust seda sinu nimetatud helikaarti osta saaks?

edit: Uurisin niisama ajvaviiteks natukene, ja leitsin sellise tuntud firma helikaardi.

Kas see asi ültse kindel, et helikaardi soetamisega kaob see pinin?
                            ja läheb heli paremkas ka selle jundamiga?
                            viimati muutis kasutaja Robska; 17 m 2007, 16:29.

Comment

Foorumitest saad 150 eeguga suvalise SoundBlasteri kaardi, mis teeb (üldjuhul) igasugusest emaplaadisoundikast paremat häält.
                              Kui osta ei raatsi, leiad ehk sõbra, kellelt korraks laenata...

Comment

Ei no, nii muidugi ei raatsi, kui eitea,et aitab.
                                Kui olete kindel ikka ,et aitab( ise arvan ka ikka suht), siis tellin täna ära selle ja vsjoo.
                                SÕpradelt ei leia, kellegil pole sellist asja arvutis =/.

Comment

Working...
                                X