Teade

Collapse
No announcement yet.

Heliga jama

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Heliga jama

Ehhh. Proovin kohe, kui see midagi peaksmõjutama.( hetkel nii,et siin seinas, kus enamus voolu tarbivad( telekas, võim, lamp, lcd, arvuti) on kakspistikut või no kuidas ma ülten. On üks pool seina, kus on 3 pistikut, ja teisel pool on 2 nagu. Juhtmeid täpselt eitea, pean isalt uurima vms.
    Aga hetkel nii,et arvuti, lcd on kõrvuti pistikutes, ning võim oli ka varem seal. Vahepeal proovimise pärast olen võimu oma viind seina teise äärde, kus on telekas. Pinin täpselt jäi. Ta vist oli mul eraldi pikendusjuhtme otsas ka.
    Aga, mis see loeb, kui mõlemad ühte pikendusjuhtmesse panna?
    Juhe muidu võimul tavaline.

Comment

Maandusjamad - minul ka selline värk, et kui võimendi teises pistikupesas kui raal, siis ka igasugu mürinad (elektrisüsteem nõukaaegne, maanduseta). Kui raal ja võim ühes pikendusjuhtmes, millel maandusklemmid, siis haudvaikus.
      Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Nii. Ühendasin ühte. Nüüd asi veel hullem. Nüüd selline bassi põrin ka( vahest tekib selline sama hääl, aint tugevamalt, kui lükata juhe taha ntx arvutile, kui võim taga). Täiesit haige värk ju.
        Isa ültes,et maandus igal pool minu toas korralik olemas.
        Proovisin igaksjuhuks ka enda rahuks üle teise asjaga, läbi võimu. Panin mingi vanema kassetpleieri, millel raadio taha, ning täiesti vaikus. Väike sahin on,aga see ei häiri, ja minu silmis normaalne. igati pidi sama sahin, kui juhe taga, kui juhe tagant. haige värk =P.

edit. wtf. Panin juhtmed tagasi, ja nüüd see "bassi" põrisev heli koguaeg sees.
        Panin ka intgr. heli "out" korra juhtme, ja sama heli ka seal. + avastasin sellist asja,et kui juhe jätta lükkata lõppu, siis üks kõlar töötab, ja on TÄIESTI VAIKNE( ehk neid värdjaid helisi pole), nii kui natukene edais lükkad, tulevad need helid.
        Mis kamm on?Millest need uued helid tulid?

UPUPUPUP!!!!!!!
        Näppisin juhtmeid, tsekkisin kõik üle, näppisin kõik ivolume controle jms.
        Ja, keerasin juhtmeid teistpidi jms.
        ja, siis mul selline üleminek enne võimu. 2x rca isast, ja 2x emast.
        ja ,vaadake, Kui need lõpuni sisse lükata, siis on see rõve heli.
        Kui jätan nii,et AInt sisemised otsad koos( nagu välimised ei puutu kokku), siis pole seda heli. Btw, mida ma hetkel kaotan? kas mul süsteem mono? VÕi, mai jaga ära.
        Aru küll ei saa, nagu kõik oleks olemas.
        Stereo oleks ka nagu olemas. MIS TOIMUUUUB?

Stereo olemas, klapid peas, ja eristab korralikult. Proosivin klapid peas, lahku, ja kokku lükates.Helis nagu midagi juurde ei tule. Ahahhh? nii, mis probleem oli siis?=P
        viimati muutis kasutaja Robska; 29 m 2007, 21:21.

Comment

Viga võib ka audio juhtmes olla. Endal siis sai subwooferile pandud ise tehtud juhe 5.m ja kah hakkas undama ja kui käe sinna juhtme juurde panin käis jube põrin, viskasin kohe juhtme minema ja tõin poest valmis kvaliteetse juhtme.

Comment

Ei no.
            Mul on 5 sellist juhet.
            See ,mis hetkel taga ,on neist kõige kallim, ja pikem.
            5m , ning hind oli 85kr.
            Eelmised kõik lühemad, ja hing ~20-50kr.
            Kõigi juhtmetega sama jama.
            Vaatab, hetkel küll nagu kõik olemas.
            Kui mingi sdelline vaba raha laekub, tellin tevalost äkki mingi ~200kr juhtme.
            Või soovitage mingine juhe.

Comment

Faaak nag, mul nii villand sellest. Järgmine probleem. mul kadus nett, ja siis mõtlessin,et mis masest arvutist ikka lahti hoian( oli mingi kuu käind juba), ning panin kinni. järgmine päev koolist tulles, oli seis selline,et üks kõlard mängis teisest ikka mõnuga üle. nii helivaljuduselt, kui keskmistega. Isegi, kui panna parem pool 50% ja vasak 100, tuleb ikka enamus keskmine prempoolsest. Võimus viga ple, ega kõlarites, tõstsin kõlari juhtmed vastupidi, ja siis hakkas teine kõlarkõvemini mängima. Põhiasi on see,et ühel on keskmised kõvaasti tugevamad. Siis, hakkas uuesti korduma see,et vahepeal lampi, lugusi valides, või täiesti umbes kohapealt hakkab heli pinisema. st aint pinin on. Kõik lood on pininad. Isegi, windowsi enda helid on pininad. peale restarti korras.natukeseks. Mis nüüd siis, kõik programmid, ja asjad nagu näppisin üle, proovisin teist juhet, ikka sama. Mis nüüd siis? Mõtlen,et lasen intgr. helidriverid vms peale, ja äkki siis lõppeb see kamm. Samas, kui nagu proovisin eile, siis, kui panna intgr. line out-i, ning biosist "auto" peale panna, siiss oli see krdi põhiviga jälle,aga vaiksemalt. Eks vaatab, proovin. Õudne värk.

Comment

tõsiselt. keegi mind aidata ei taha?
                Okei, nii palju sain vist teada,et arvutis hetkel viga ple.VÕimendi otsas vist.. =/, muusikakeskusest signaal võtta, on sama seis. vasak kõlar oluliselt vaiksem. Tundub nii vähemalt, mida proovida veel?
                Arvutil panin ka intgr. heli tagasi, ja õiged driverid peal,aga nüüd ei saa enam ühest kx värgist lahti, mis ainukesena suutis heli creative kaardist välja anda,aga see selleks.

edit. küsin veel seda,et mis võib võimul läbi olla, kui selline viga? Et, nagu mõlemad kanalid töötavad,aga üks kõvemini, ja kesk helisi rohkem. teine IKKA tunduvalt vaiksemalt,aga töötab korralikult, mingeid muid helisi ple.
                edit2: kui üks kanal on läbi, vms, hakkab minema, kas siis peab kõrvaklappidega sama effekt olema? nagu, sellesmõtts,et kõrvaklappidega on ka parem kanal 2x kõvem, või noh, tuntavalt.

edit3: Niisiis. Vedasin oma vana amfitoni koju. Kõik töötab, =/.
                SAigi hea asi otsa, selle NIKKO heli meeldis tunduvalt rohkem. Keegi midagi parandus summadest ei oska rääkida?
                viimati muutis kasutaja Robska; 21 m 2007, 13:18.

Comment

Working...
                X