Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleem Yamaha RX-V661 ressiiveriga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem Yamaha RX-V661 ressiiveriga

Vabandan ette kui väga lolli küsimusega siia tulen.
    Aga probleem selline, et antud resiiveri taha on ühendatud 5.1 kõlarid, kuid resiiveri peal näitab ainult et mängib kõlaritest L ja R, kuigi peaks näitama kõiki kõlareid. Kas keegi oskab aidata, mida ma pean resiiveri või puldi peal vajutama, et saaks ikka korralikku 5.1 heli kuulata. Omast arust olen kõike proovinud, aga lahendust kuidagi ei leia..
    Tänud ette.

Vs: Probleem Yamaha RX-V661 ressiiveriga

see oleneb vist ikka sissetulevast signaalist ka natuke,aga parem loe manuali korralikult

Comment

Yamahal peaks sedasi olema, et setupist saad ära näidata, palju kõlareid küljes on ja mida kasutatakse. Loe manuali.
      Võib juhtuda, et sul on see probleem.
      Kas ostsid piduse? On sul üldse need kõik viis mänginud mingil hetkel?
      Loe manuali.

Comment

Kui mälu mind ei peta, siis näitab see asi seal sissetuleva signaali konfi.
        Proovi mõne dvd-ga ja vaata siis. (dvd auto peale peaks sisendi vist panema)

Comment

Ostsin ikka uuest peast, seega ei olegi need 5 mänginud. Manuali olen ka omast arust lapanud, aga midagi tarka sealt selle probleemi kohta ei leia.
          DVD-d olen proovinud ja ikka ei midagi. DVD mängija tagant jookseb koaksiaaljuhe vastavasse koaksiaalsisendisse.

Comment

Kas automaathäälestuse ajal ka heli tagumistest ei tule?

Comment

Automaathäälestust tehes tuleb kõigist häält. Aga näiteks DVD-d vaadates tuleb ka neist tagumistest, aga mitte 5.1 vaid stereo heli.

Comment

rx-v450´l oli igaljuhul nii, et kui ühendad stereo inputi, siis korralikku 5.1 heli ei olnudki.
                pidin helikaardi küljest vedama kolm juhet (3.5mm -- 2rca) võimendisse, et saaks kenasti asja tööle.

Comment

No aga siis tekib küsimus, et milleks on koaksiaalühendus, kui ta ei toimi ja ma pean ikka mitu juhet ostma...
                  Aga tänud, eks ma proovin mingite teiste juhtmetega.

Comment

See vist oleneb dvd mängija sätetest kah. Võta analoog heli juhtmed prooviks lahti ja jäta ainult digital juhe ja siis proovi dvd-ga millel on 5.1 heli.

Comment

ahhoi, oled sa ressil ka selle koaksiaalpesa ära määratlenud ilusti? ja veel, kas sul tuleb dvd-st ka teisi juhtmeid ressi , stereo paar näiteks?
                      Kuidas sul dvd settingud ressil üldse on? Kui sul dvd-d kuulates tuleb stereo, siis proovi puldilt tallata mingit dvd straihgt programmi (manuaalis lk 35 näit). 5.1 ei tulegi kogu aeg tagakõlarist piiksu, seda peab peale passima, mingites aktiivsetes stseenides annab ta sealt tuld. See on ennastki teinekord ära ehmatanud, kui taga keegi tulistab näiteks. Proovi erinevaid dvd-sid, näiteks mõnd kontsertplaati ka kasvõi, kus on 5.1 peal. Ja kõiksugu helitöötlusprogrammid tuleks ka välja lülitada.

Comment

Mida sa mõtled määratlemise all?
                        Dvd-st tuleb resiiverisse ainult koaksiaaljuhe.
                        Ja teine jama on see, et ei võta ka bassikat taha- üldse ei mürista.

Comment

Määratlemisega mõtlesin seda, et coax pesa peaks saama määratleda, mis seadme signaali ta vastu hakkab võtma (lk 79). mis dvd sul on ja mis settingutega ta on, on ikka dd või dts out, mitte mingi downmix to stereo vms. supakas ikka lfe oudis ressil. Sealt siis hea oleks, kui lfe to subwoofer või miskit nii setingutes ja keera siis settingutest ka signaali tugevamaks, kui miskit ei juhtu, aga vaikselt (lk 98-st proovi variante). dvd plaati mängitades peaks ka ressi ekraanil dd või dts tuluke põlema hakkama.
                          vaata, kas on abiks?

Comment

Valts, suured tänud informatsiooni eest. Kuna tegemist ei ole päris minu koduse süsteemiga, siis vaatan lähipäevil selle asja üle ja annan teada, kuidas asjad edenevad.

Comment

Tavaliselt on ressidel sisendsignaali valik peale manuaalse variandi ka automaatne. Minu Denon tunneb kohe ära , mis taga, nagu ma sisendi valin.
                              www.automobilia.ee

Comment

Working...
                              X