Teade

Collapse
No announcement yet.

Yamaha RX-N600

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Yamaha RX-N600

Antud isendil on USB liides MP3 mängijatelt ja mälupulkadelt maha mängimiseks, kuid toimides juhendi järgi ei loe ressiiver seadmeid. Olen proovinud ka erinevaid seadmeid. Äkki oskab keegi öelda, milles võib olla põhjus?

Vs: Yamaha RX-N600

Pioneeri ressiiveril on nii, et ühendan mälupulga siis lülitan ressiiveri USB-le ja puldi pealt play. Mängib siis järjest saab ainult edasi tagasi ja paus. Ja mängib mõlemit nii mp3 kui wma.

Comment

endal täpseöt sama mure. Tõmbasin mp3 mälukaardile ja ka ei mängi. Ise mtlesin, et äkki peavad olema failid salvestatud kuhugi kataloogi? Manualist ma igatahes targemaks ei saanud...

Comment

Kas neil ressiivritel võiks äkki olla on screen display, ehk siis saab telekast näha mis ta mõtleb ja mida ette võtta saab? Enda denoniga oli samuti alguses jändamist sätetega...

Comment

Ekraani pealt ei näe midagi. Pioneeri tablool kiri USB. Loeb välja nii kataloogidest kui ka ilma. Kui on suure mahuga mälupulk või mp3 mängija siis alguses loeb neid mällu kiri tablool loaading, proovitud 6 gb mp3 mängijaga. Muidu automakid näitavad usb pealt loo nimesid ja katalooge kah.

Comment

Minu küsimus hoopisselle resiiveri omanikele on, et kuidas neti raadioid üle võrgu toimivad?

Kas http://www.sky.fm/ ja http://www.di.fm/ jaamu mängida saab?

Comment

Neid raadio jaamu vist ei saa, tal oma kanalite nimekiri. USB osas - ühenda ressiiver "monitor out" kaudu teleriga, ühenda mälupulk, vajuta puldil USB nupule, liigu teleris oleval menüül USB peale, vali lugu ja "play". Midagi keerulist seal küll ei ole.

Comment

Working...
              X