Teade

Collapse
No announcement yet.

10 või 12 tolli?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

10 või 12 tolli?

Kumba valida, kas 10 või 12 tollist elementi? Tegemist siis kahe Alpine suppariga SWS-1041 ja SWS-1241. Andmetes on kyll väiksed vahed olemas aga minu arust mitte midagi erilist.

ikka 12``
    siis mats ka tugevam...(õhu liikuvus)
    miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

12 tolli eelised: madalam bass, suurem võimsus sama võimsusega 10" elemendi ees (õhku liigutavat pinda on rohkem)
      10 tolli eelised: täpsem bassikäik, väiksem kast
      kris@andmevoog.eu

Comment

kui võtad 12" ja teed inventerkasti, siis viskab inventerist oluliselt rohkem õhku kui 10" puhul ;D

Comment

Nõustun Dixo arvamusega. Oleneb kuhu sa kõlli pista tahad. Kui ruumipuudust ei ole, siis võid vabalt 12' võtta.
          Minu kodukas

Comment

Arvuta 10" ja 12" elemendi liikuva osa pindala ja siis võrdle palju see väiksem on! Põhimõtteliselt peab siis 10" tegema tunduvalt rohkem tööd st. liikuma et anda sama tugevat heli/helirõhku! Yhesõnaga soovitan 12" ja hinnavahe ei ole nii suur, nii et poodi ja 12" koju!

Comment

Vaata sihukesi andmeid nagu õhuväljasurve liitrites. Kui kõlliinfos see kirjas siis näed kumb parem on, kuigi erilist kahtlust pole, et 12" on parem ;D.
              Muusikahull!

Comment

Kui rõhku taga ajad, siis 12"; 10" saad mahedama soundi. Nii lihtne ongi.
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Suur tänu kõigile, kes vastasid. Otsustasin 12 tolli ja inventer kasti kasuks olgugi, et auto pagass väike :-/, kuid mõnusa bassi nimel võib vahest veic ohverdada kah. Aga tegelt kiusaks ma teid veel veic Tegin bassbox 6 ühe kasti valmis ning sooviks nüüd teie soovitusi, parandusi jne. Kahjuks ei saa ruumi puudusel muuta kasti laiust ja kõrgust, samuti ei oleks hea sügavuse muutmine :-/. Fail aadressil www.zone.ee/zooz/SWS-1241.bb6

Tänud!

Comment

See fail ei avane mul. Sinu elemendile muidu vented varianti ei soovitatagi, mul andis bassbox vented kasti mõõtmeteks 170 l. Aga samas ega ma sellele programmile ikka korralikult pihta ei saa. Ise teen parajasti kasti SWR-1241 -le :suurus 55 l.

Comment

kuidagi sakiline oli sul see joon ???

Comment

To alaska - äkki aitab faili sikutamine arvutisse ja siis selle avamine BB6's :-/ Alpine ise jah soovitab elemendie 35 liitrist kinnist kasti kuid maitea, inventriga kastil on bassi ots parem. Muidu teeks kindla laksuga kinnise kasti, sest see ei võtaks nii palju ruumi. SWR-1241 kohta loen siit yhest kohast, et inventer kasti puhul 42 liitrit, häälestada 30 Hz peale, 76 mm diameetriga ja 340 mm pikkune inventer. See võib olla ka täielik jama nii et parandage mind kui midagi valesti läks :

PS. Ootan kommentaare oma kastile.

Comment

76 mm toru hakkab kindlasti selle elemendi puhul väga väike. Hakkab üsna kindlalt vilistama. Pigem üks 110(siseläbimõõt 106mm).
                          kris@andmevoog.eu

Comment

To alaska - äkki aitab faili sikutamine arvutisse ja siis selle avamine BB6's :-/
                            Oskan ikka .bb6 faile avada ;D arvuti ütleb run-time error jne. Tõenäoliselt mu oma aRVUTI KAMM. ???

SWR-1241 kohta loen siit yhest kohast, et inventer kasti puhul 42 liitrit, häälestada 30 Hz peale, 76 mm diameetriga ja 340 mm pikkune inventer. See võib olla ka täielik jama nii et parandage mind kui midagi valesti läks :
                            Kust sa need andmed said?

Comment

Mingi aega tagasi leidsin faili, kus sellest juttu

www.zone.ee/zooz/Alpineenclosureguide.pdf

Comment

Working...
                              X