Teade

Collapse
No announcement yet.

mure BRIG Y-001 HI-Fi võimuga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mure BRIG Y-001 HI-Fi võimuga

Ninelt oli see pikka aega isa käes ja nyyd siis minu käes. Isa ei viitsinud enam seda remontida. Tal oli pidevalt jama selles et transistorid põlesid läbi...ja nii ka praegu.

Otsin inimest kes oleks nõus seda natuke vaatama....et äkki on kuskil mujal jama ja saab selle korda....

Palun aidake...

hetkel on seal paari kaupa neli transistorit...ehk siis KT818 ja KT819 on paaris ja teine paar on sama

äkki võib ka selles jama olla et erinevad transistorid on paaris?
    ja äkki on need transid mis sees on on liiga võimsad?

ja kas nendes võib yldse jama olla?

olen suht tume sellel alal

Comment

hetkel on seal paari kaupa neli transistorit...ehk siis KT818 ja KT819 on paaris ja teine paar on sama

äkki võib ka selles jama olla et erinevad transistorid on paaris?
      ja äkki on need transid mis sees on on liiga võimsad?

ja kas nendes võib yldse jama olla?

olen suht tume sellel alal
      imho peavadki olema erinevad(vähemalt vene võimudel olen märgand ainult selliseid) ja mida võimsam seda parem :P

transid lähevad ka siis läbi kui pannakse taha kõlarid mis on lubatavast takistusest väiksemad
      TFK Audio
      #tfkaudio
      http://www.facebook.com/tfkaudio/
      http://tfkaudio.blogspot.com/
      - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

kõlarid olid taga estonia 32 AC-021-1...need peaks sobima kyll
        '

tegelt vaatasin siin mingeid vanemaid teemasid ja seal räägiti midagi pingete jamadest...äkki võib asi selles olla?

ja kui keegi siin käiatest ei tegele remondi värgiga siis äkki oskate soovitada tallinnas remonti kus oleks hea hinna ja kvaliteedi suhe

Comment

Kui lõpud pidevalt välja lendavad, siis peab viga kuskil enne lõpukaid olema ja kui seda viga ei kõrvalda, siis jäädki lõpukaid vahetama. Muideks 818(P-N-P) ja 819(N-P-N) ongi paaris töötamiseks mõeldud samuti nagu 814-815,816-817, j.n.e.

Comment

kas kegi oskab siis mõnda head remonti pakkuda tallinas?

Comment

mul brig y001 oli poolenisti radikajuures plokk läbi põlend ja mul tegi sugulane selle korda...läks mingid päevad...ja oligi valmiz...müdistab nüüd niiet hirmuz...kus elad muidu? vb saan juhatada kui sul soovi.... ;D
              mida sa lohh vahid

Comment

Vene tehnikat teeb ORBITA HOOLDUS Marja 1 Tallinnas.
                midagi kiita ei ole aga teenuseid olen kasutanud
                "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

tallinnas, kalamajas elan...

Comment

njah...muidu inimene asub lääne-eestis virtsukandis ;D
                    mida sa lohh vahid

Comment

Huvitav, et sa sealt kt818 ja kt819 eest leidsid.Mina leidsin kt808.Mul põlesid transid seepärast läbi, et relle hakkas näkku nussima.Tulemus oli see, et ühendasin relee vahelt välja.Toimib.
                      muusika on kuulamiseks

Comment

-Brig 001 on tehtud mitmete erinevate skeemidega nii, et pole ime, kui ühel on komplementaarsetel transidel KT818-819 ehitatud ja mõnes teises jälle kvazikomplementaarne KT805 baasil. Neid skeeme kui ma ei eksi on üle 3 erineva.

Comment

Working...
                        X