Teade

Collapse
No announcement yet.

vajan aktiivfiltrit

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

vajan aktiivfiltrit

woofer on kenasti valmis ehitatud...kõll on 4-oomine. Hetkel kasutan S-90-e filtrit, mis on mul 8-oomine. Tahaks siiski sise panna endale 4-oomist, mida mul pole kuskilt võtta....kust saaks :-/

Sirvi foorumi varajasemaid kirjutisi.

Comment

mis efekti/defekti see häälele/valjukale teeb kui valjukas 4 oomi ja filtrid 8 oomi?
      TFK Audio
      #tfkaudio
      http://www.facebook.com/tfkaudio/
      http://tfkaudio.blogspot.com/
      - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

mu teada lõikesagedused muutuvad..

Comment

oleks üks aktiivfilter pakkuda.. pioneer firmaks.. auto omaga tegemist siis.. täiesti uus ja pakendis, pole kordagi kasutatud, kõik kola kaasas mis peab olema

paku hind
          Esimene vasikas läheb alati aiataha

Comment

Mis sa Koljat selle vana filtriga teed? ???
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

"vana" 8-oomine filter...selle ma võiks vabalt maha müüa..kes tahab?
              4-oomine kõll...8-oomine filter..koos nad töötavad peris hästi, kenasti annab bassi ja madalad helid tulevad kenasti läbi. Ainus jama on, et kuna filter on 8-oomine siis kõlli ei võienda eriti ära...tümm jääb lahjaks mida ta tegelt suudaks ära teha. Lisaks ta lõhub varem või hiljem mu automakki ära (oomid ei sobi :-/)

Comment

Pole ennem kuulnud, et vale filter võimule halvasti mõjuks?

Kuid küsimus oli aktiivfiltri kohta, see käib võimu sisendisse ja valmistatakse pooljuhtide baasil. Sul vist ikka passiivfilter, mis võimu väljundis.

Comment

nop...mul filter kõllis endas sees. Jap...ajasin ise segi, see mul jah rohkem nagu passiivfilter

Comment

paljuga s90 filtri maha äriksid :P ???
                    vb oleks soovi ;D
                    mida sa lohh vahid

Comment

müüks ikka...ostsin ta poest 135.-....maha müüks 100.- (2 kuud vana).
                      Pilti mul hetkel sellest pole anda...seda saab pühapäeva õhtuks alles

Comment

kus asub? ka võibolla soov saada
                        BassZone

Comment

Passiivne filter S-90-le on müügil Tartus raamatukogu kõrval ühes pisikeses elektroonika poekeses, kust on saada igast träni mis on seotud elektroonikaga jne.
                          Seal maksis filter 135.- ja seda on ka saada praegugi. Pood asub raamatukogust põhja (Toomemäe poole) ja ta on paneelmaja keldrikorrusel (maja on roosakas).

Enda oma ma müün maha 100.- peale pühapäeva....siis saan ma selle woofrist välja keeratud.

Comment

Passiivne filter S-90-le on müügil Tartus raamatukogu kõrval ühes pisikeses elektroonika poekeses, kust on saada igast träni mis on seotud elektroonikaga jne.
                            Seal maksis filter 135.- ja seda on ka saada praegugi. Pood asub raamatukogust põhja (Toomemäe poole) ja ta on paneelmaja keldrikorrusel (maja on roosakas).

Enda oma ma müün maha 100.- peale pühapäeva....siis saan ma selle woofrist välja keeratud.
                            Tegu on siis tiigi elektroonika poega vist
                            Kõik pole kuld mis hiilgab

Comment

Working...
                            X