Teade

Collapse
No announcement yet.

Arvuti + võim, aru ma ei saa.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti + võim, aru ma ei saa.

Olen siin uurinud siin vastavaid teemasid aga sellist küsimuse asetust pole mulle silma jäänud. Kompott siis selline et arvutis pesitseb helikaart SB Live 24bit võimendina toimib Kenwoodi KRF-V5090D (ärge hakake ajama et kogu Kenwood on saast ja saatanast) Ja probleem selline: pikka aega oli mul võimu taga lihtsalt 2 kõlarit ja asi oli selge, kõik toimis. Mingi aja eest tekkis mulle veel 2 kõlli S-30 ja käesolevatel vabadel päevadel istutasin need tagakõlarite(surround) kohale. Nüüd siis asi millest ma aru ei saa. Nimelt suudab võim jagada tagumistele kõlaritele küll telekast ja DVD mängijast tulevat signaali aga mitte arvutist tulevat. Ometi tuleb igast seadmest sisse samamoodi 2 RCA, mingit erinevust selles osas ei ole.
    Kui võimalik siis seletage lollile miks nii ja mida ette võtta

Vs: Arvuti + võim, aru ma ei saa.

Uuri arvuti helikaardi setinguid. Seal saab samuti valida milliseid väljundeid ta kasutab.

Comment

Proovi samu sisendeid mis telekaga ühendades.

Comment

Asi lahendatud. Selgus et AUX sisendi signaali millegipärast ei kodeerita ja iga sisendi seadeid tuleb eraldi kruttida. Sai uuesti pandud Tape/MD sisendisse ja seal andis keerata kuhu iganes.

Comment

Working...
        X