Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
No kui ma ise winisdga proovisin siis toru mõõdud tulid ntx 50 cm ja sinnakanti :P aga no minu arvutused lähvad alati puusse. Aga no seda inverterit annab proovida ju erinevaid pikkusi
Chamber 1 - lower-freq.
400mm x 400mm x 287mm
Chamber 2 - upper-freq.
400mm x 400mm x 258mm
---------------
need sobivad jah.. muidugi need sisemised mõõdud..
aga jah..seda ma ütlen.. ega ma ei usu,et sa saad selle kasti korralikult mängima..
Ütleme nii et ikka kujutad ette kah kui suur see 100 ltr on? Mõnus külmkapp nurgas. Või õigemini soojaveeboiler.
Bandpass annab ainult paremat rõhku kui on õieti ehitatud. Bassi osas on alumine ots võrreldes inverterkastiga kusagilt maalt ära lõigatud - ehk siis võimalik et ei mängi nii sügavalt kui inverterkast. Toruga kastil on hääl igate pidi mõnusam, kasti saad ka väiksema teha jne. Mina teeks bandpassi vaid siis:1) kui ma saaks valjukat enne kõvasti katsetada;2) valjukas T/S parameetrid on väga sobivad bandpassi jaoks;3) ma kasutan seda vaid filmide vaatamisel - seal ei ole teõsti mitte mingit vahet bassi soundil, ainus vajadus on et piisavalt kõvasti müdistaks.
Ja miks sa siis üldse subbaka teed kui sul põhiline mats tuleb teistest kõlaritest? ??? Imelik.
Comment