Teade

Collapse
No announcement yet.

soovitage odavat võimendit

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

neid ei liigu eriti.

Comment

ennem saab mõne brigi kui korvetti.

Comment

brig 001
        parimat asja pole mul olnud..
        miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

brig 001
          sama siin täiesti vapustav heli on sellel pillil saaks veel eelvõimu ka kuidagi lahti ühendatud, siis oleks asi super

Comment

brig 001
            Ok! Palun ärge nyyd lööge aga äkki keegi räägix sellest lähemalt, kuna ei tia millega tegu, ja palju tal W on? Ja kas seda kuskilt saab ka, ja palju maxab? Olen selle kohta ka palju hiad kuulnud!

Comment

wõimendus tal 2 x 50 w
              heli hia
              tehnikas kasutati samu detaile mis ka samal ajal vene sõjavõe tehnikas.. ;D
              maksta wõib ta umbes 700
              kui veab
              aga keskmiselt ikka 1 kilo..

Comment

ning kõige tähtsam:
                nad olid vist käsitsi kokku pandud 8)

Comment

BRAT, kui Sa Tallinnas või selle lähiümbruses elad, võin ma võimuga Sinu juurde tulla ja proovida, kuda kisab. Mul yhx siuke korralikuma kastita möllab-proovimiseks paras.
                  Erilahendused.
                  PS või mail.

Comment

BRAT, kui Sa Tallinnas või selle lähiümbruses elad, võin ma võimuga Sinu juurde tulla ja proovida, kuda kisab. Mul yhx siuke korralikuma kastita möllab-proovimiseks paras.
                    Tartus... aga ma arvan et lasen sul teha 2x100w'ise. See polnud lõplik vastus aga ma kaldun arvama et varsti saad tööd minult :P Aga kas teda kuidagi sillata ka saaks? 200 watiseks vms
                    Kõik pole kuld mis hiilgab

Comment

Samuti huvitab, et kumma sa odavamalt teed, kas 2x100W sildvõimendi või 1x200W võimendi ?
                      kris@andmevoog.eu

Comment

Kui mul oleks vaja 1x200W (8ohm THD 0,08%), teeksin STK4050V otsa (Oomipoes tellitav 215.-).
                        Tegelikult on mul plaanis teha oma tulevasele subwoofrile selline võim: http://sound.westhost.com/project68.htm (~250W @4ohm). Kas keegi teist on umbes sellise teinud? Mis arvate?

Comment

No mina ise ei hakka midagi tegema... laseks kellegil targemal teha nagu lisatasu eest
                          Kõik pole kuld mis hiilgab

Comment

Praegu veel 200W nii hästi ei mõista teha, et myya. Aga 2x100W on täiesti päevakorras :. Võtame mailiteel yhendust ;D
                            Erilahendused.
                            PS või mail.

Comment

Pisut parandan nende korvetide koha pealt:
                              100Y-048 ja 100Y-068 täis võimud 2*100W
                              eriti võimas on variant mis koosneb eelvõimendist UP-078 ja lõppvõimendist 200UM-088 vot see on juba kuskil 200W/4.ohm.

Comment

muide kas keegi oskab r22kida mulle midagi sellisest vene v6imust nagu up50. see on selline kaval v6im millel mingi pulditaoline agregaatki ktljes. olen siukest kasutand ja p2ris huvitav tundus. ka pildid oleks oodatud

Comment

Working...
                                X