Olemas siis sellised kastid. Nime järgi natural soundsystem, mida nad ka on. Kuulata muusikat aga mitte tümakat on tulemus igati bro aga viimasel ajal pole aega enam millekski muuks kui filmide vaatamiseks ja siin üks pisike konks - kui tahad tunda kuidas maa müdiseb siis on muu lärm liialt vali (vaesed naabrid). Kõllid kaks riba ja kesk+bass koos .Kastid ehituselt päris vinged, isegi villa peris hulga. Küsimus spetsidele - kas modida või müüa. Kui modida siis oleks oodatud ettepanekud.
Teade
Collapse
No announcement yet.
yamaha ns-s34
Collapse
X
-
mida tal siis puudu jääb, kas kõrgeid või madalaid
1)kui madalaid, siis modimise asemel tee/osta mingi subwoofer
2)kõrged-teed ise väiksed lisakastid kõrgete jaoks, filtrid vahele ja kuskile eraldi kapi või kõlli peale. Teine variant, ostad kaks kodukino sateliitkõlarit, kui ise ei viitsi teha.
Aga selliseid kaste ei ole küll mõtet rikkuda.
Ma usun, et muidu muusika kuulamiseks teevad NATURAL SOUND'id päris head häält.
Hinda sellistele pakkuda ei oskaks, kuid odavalt küll ära ei annaks.
Comment
-
Mina ütleks et müü. Yamahal on vaid vähesed asjad suht tasemel ja ma ütlen et need pole siiski kõlarid.
Kõlarite müügist saadud raha paned kõrvale, kogud juurde ja korraliku läbimõtlemisega (veelkord - korraliku!) teed omale täpselt sellised kõlarid nagu sa ise tahad ja rahakott lubab teha. Ja sellisel juhul saad nii hi-fi kvaliteeti kui ka arvestada sellega et armastad filme vaadata.
Hiljem, kui bassist puudu jääb teed filmide jaoks(kasvõi ainult selle pärast) väikese subbaka juurde.
Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
Comment