Teade

Collapse
No announcement yet.

aidake kõrvaklappe valida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

aidake kõrvaklappe valida

sõelal on kaks toodet, mõlemad on oma brändi lipulaevad:

Sennheiser HD650

AKG K701

ps. kui ma saaks endale koju tuua ja kodus katsetada, siis saaks valikuga ise hakkama, paraku see võimalus puudub
    Ostan ansambli Mess 1995 ja Marju Kuut ja Uno Loop 1968 aastal "Melodja" pool välja antud vinüül LP

Vs: aidake kõrvaklappe valida

Huvitav kui suur on tõenäosus, et mõni eestikeelne inimene neid kuskil füüsiliselt võrrelnud on, siinset foorumit loeb ning vastata viitsib?

Mulle sümpatiseerivad AKG-d aga ainult neti info põhjal. Võimendi poolt vajavad nad natuke erinevat lähenemist, AKG on 60 aga Sennheiser 300 oomi takistusega.

Comment

Midagi saad siit lugeda, dj foorumites on ka ilmselt arvamusi avaldatud. Aga stuudio on pigem lähedasem koduvajadusele.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt
        Huvitav kui suur on tõenäosus, et mõni eestikeelne inimene neid kuskil füüsiliselt võrrelnud on, siinset foorumit loeb ning vastata viitsib?

Mulle sümpatiseerivad AKG-d aga ainult neti info põhjal. Võimendi poolt vajavad nad natuke erinevat lähenemist, AKG on 60 aga Sennheiser 300 oomi takistusega.
        Usu või mitte, aga ca kuu tagasi võrdlesin just neid kahte omavahel Helsingi Hifistudio17's.
        Endale sümpatiseeris K701 oluliselt rohkem, kuna Sennid on minu maitse jaoks liialt tuhmi ja elutu soundiga. K701 oli ka oluliselt selgema ja avarama helipildiga, minu senikuulatud klappidest esimesed mis selles osas isegi mingil määral heade kõlaritega kuulamisega võrreldavad olid. Bassiots on samas K701 suht tagasihoidlik, HD650 mängis selgelt madalamale ja üleüldse bassiosas tugevamalt. Ehk siis kokkuvõtvalt akustilisema muusika (jazz jms) jaoks oleks K701 selgelt parem valik, kui soov aga dünaamilisemat ja elektroonilisemat muusikat kuulata siis võib HD650 mõnes mõttes parem olla.
        Endale valiks kahtlemata K701-d.

Comment

Mina paneks Aasta teona vastavasse teemasse sind Anti.

Comment

Kõigega nõus mida Anti rääkis.
            HD650 on rohkem peavoolu heliga. Bass on mõjusam, lisab suvalisele muusikastiilile musikaalsust. AKG'd on ka suurepärased, kuid hoopis teise iseloomuga. Teevad kõike laitmatult, kuid see kõik hea ei kõla nii musikaalselt.
            Minu arvates on isegi vana K501 parem. Võrreldes K701'ga avaram helipilt, suurepärane kesksagedus ja siidine ülemine ots. Ma ei ütle, et K701'd on kehvad, kaugeltki mitte. AKG'd võiks mõneti võrrelda moodsa autoga. Tehniliselt parem kui kunagi varem, kuid kadunud on elamus ja adrenaliin.
            Kumma valiksin mina? HD650 on tegelikult juba olemas. 701 ilmselt niipea ei lisandu.
            Küll aga tuleb mõni nendest- Denon Ah-D2000, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT-880.

Muide mõlemad klapid tahavad väga head võimendust. K701 on madala takistuse tõttu eriti nõudlik.

Minu arvamust ei tasu ka liiga südamesse võtta. Seadmed millega kuulasin olid kaugel ideaalsest. FLAC> Edirol UA-1EX > AD8397 kiviga portatiivne võimendi. Ma kahtlustan, et selline kooslus andis eelise Sennheiserile.

Comment

Kusjuures, AKG enamus profimudeleid tundub nagu "külma" kõlaga.
              Endal on juba aastaid Sennheiser HD560 Ovation 2 ja iga kord nendega muusikat kuulates on ikka mega mõnus.
              Allkiri.

Comment

Mina paneks Aasta teona vastavasse teemasse sind Anti.
                Ole pai pane mind ka. Ma olen ka mõlemat pähe proovinud
                AKG tundus peas kuidagi lörtsakam, selline tunne et kui pead liigutad siis klapid kukuvad maha.
                Helist ma parem ei räägi, algallikas kust musa tuli oli nii jubeda kvaliteediga et ma parem ei hakka vett suhu võtma sellel teemal

vot sellisesse Denon eelvõimendissse topin need klapid otsapidi:
                Ostan ansambli Mess 1995 ja Marju Kuut ja Uno Loop 1968 aastal "Melodja" pool välja antud vinüül LP

Comment

Avalda siis see koht ka kus neid mõlemaid kordamööda päehe saab proovida, võtaks ka järjekorda.

Comment

Avalda siis see koht ka kus neid mõlemaid kordamööda päehe saab proovida, võtaks ka järjekorda.
                    saksamaal kölni saturnis, aadress on maybachstrasse 115 (ma olen seal vist korda sada käinud ja aadress on pähe kulunud navisse toksimisega). seda kohta tasub külastada, seal kõrval olev saturni muusikapood on kindlastri euroopa suurim

Comment

Tiba kauge et kohe järjekorda võtta.

Comment

Soovitan 650, tõsiselt. Mul on tulnud ca 2a tagasi sama valik teha, üks-ühele võrdlustest, 701 jäi liiga külmaks ja kergeks, puudulik bassiosa on sellise hinnaklassi klappide juures andestamatu. Senn ise kommenteerib oma suhteliselt mahedat ülemist otsa nii, et "väsitab pikaajalisel kuulamisel vähem" Nõus. Kuid ei saa öelda, et seal ka midagi puudu oleks. Ja ergonoomika on oluliselt parem, kui AKG-l. Minul õnnestus 650 osta ca 3000,- eest eBayst, passi peale.

Comment

Ma olen selles mõttes õnnelik, et tööl on mul kasutada HD650, koju valisin aga K701. Seega olen mõlemaga palju aega veetnud.

Lühidalt kokku võttes - muusika kuulamiseks valiksin K701 iga kell ja olenemata muusikastiilist.

Veidi pikemalt argumenteerides.... mõlemad klapid on selgelt väga "heast puust" ning kindlasti ei ole kumbki halb valik.

HD650 on tiba rohkem detaile esile toov ja analüütiline, millele viidatakse ka mitmes neti ja ajakirja arvustuses. Nendega on hea teha inimhääle miksimise tööd või hinnata heli ahela kvaliteeti jne. Pikema ajalisel kuulamisel on nad aga minu jaoks liiga kalgid ning ei pane muusikat elama samaväärselt kui K701 seda suudab. Basside osas on ka pigem sedapidi et esimese emotsioonina tundub HD650 bassi rohkem ja jõulisemalt mängivat - pikemalt eri muusikat kuulates ja klappe võrreldes saab aga vägagi selgeks et HD650 bass kaldub rohkem "ühe noodi bassi" poole. K701 mängib tegelikult bassi seal kus seda on väga hästi ning tema bass on äärmiselt eraldusvõimeline. HD650 kohta ütleks sama asja iseloomustades lihtsalt eraldusvõimeline - ilma äärmiselt lisamata

Ergonoomilisuse osas eelistan samuti K701. Esmaproovimisel võib tunduda K701 lõdvem ja HD650 paremini peas püsivat aga peale 3h kuulamist on edu selgelt K701 poolel. Samuti on K701 automaatne häälestumine super omadus - ma saan klapi panna plõks oma 3,5 aastase põnni pähe ja ta püsib seal ka probleemideta (kuigi väike poiss on nendega muidugi päris naljakas vaatepilt).

Igatahes selline on minu SUBJEKTIIVNE arvustus neist kahest.

Aga jah K701 jaoks on vaja võimekat klapivõimu.

Ergo
                          viimati muutis kasutaja ergo; 16 m 2008, 11:10.

Comment

OT natuke

Hivitav mis toimub?
                            Kas seoses Tevalo Elfaks nimetamisega peab tõesti oma arvamust siinsest foorumist muutma? Kipub vägis Hi-End teemasid nagu see siin ja neis asjalikult sõna võtjaid tekkima. Tegelikult ka see Uni "Uued minid" on seda sorti teema, kuigi vaieldakse seal suht tinglike nimetuste üle.

Comment

Senn on avatud süsteem, AKG suletud süsteem. Ergo, kuidas kirjeldaksid sama muusikapala neist kuulates helipildi erinevusi lisaks juba toodule selles valguses?
                              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                              Konfutsius

Comment

Working...
                              X