Teade

Collapse
No announcement yet.

phono-ga asi vaja ühendada aux-i?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: phono-ga asi vaja ühendada aux-i?

käisin seal lõunakeskuse plaadipoes, aga minu silma küll ei jäänud ükski vinüülplaat.

Comment

Küsi plaadipoes tellimise võimalust. Vinüüli peetaks juba nii reliktseks asjaks et lihtsalt riiulisse keegi kaupmees seda ei võta - tal pole isegi niisugust riiulit tiht enam kuhu seda panna .
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Kui keegi väidab, et vinüül on surnud, siis vaadaku - vinüül oli, on ja jääb! Just elektrooniline muusika tuleb vinüülil välja, sageli ainult vinüülil. Nt. house'i seal 1473 lehekülge, technot 1045!
        Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Nii ta on, vinüüli ei asenda dj-maailmas veel mitte miski, olgugi uuematel profi-cd-mängijatel mälupulgapesad ja scratch-simulatsioonid peal. Ainus võimalus muusikat "käega katsuda" on vinüül

Comment

Esmalt postitatud sonyboy poolt
            käisin seal lõunakeskuse plaadipoes, aga minu silma küll ei jäänud ükski vinüülplaat.
            Käisin täna seal Lõunakeskuse plaadipoes, nimega Musicbox, aga minu silma jäi riiulis u. 30 nimetust vinüüle. Plaadid suht vanakooli maitsele, tõsi küll. Ise oleks terve selle rea tahtnud kaasa osta Piirdusin siiski David Gilmour'i "On An Island" duubliga.
            Plaadid hakkavad silma, kui ei kõmbi ringi nina norus, sest asuvad kõige ülemisel riiulil
            Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Esmalt postitatud GU50 poolt
              Käisin täna seal Lõunakeskuse plaadipoes, nimega Musicbox, aga minu silma jäi riiulis u. 30 nimetust vinüüle. Plaadid suht vanakooli maitsele, tõsi küll. Ise oleks terve selle rea tahtnud kaasa osta Piirdusin siiski David Gilmour'i "On An Island" duubliga.
              Plaadid hakkavad silma, kui ei kõmbi ringi nina norus, sest asuvad kõige ülemisel riiulil
              eks peab jah veidi ülesse poole vaatama, kaubamajas käisin ka, sealt leidsin küll hulgim vinüüle ja eks kunagi külastan ka neid vanavara poode, uurinud olen ka internetist, niiet olen ikka midagi leidnud küll.

Comment

Working...
              X