Teade

Collapse
No announcement yet.

võimendile väljubd klemmid/terminalid?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

võimendile väljubd klemmid/terminalid?

Oskab keegi pakkuda korralikke võimendi väljundklemmide ostmise kohta. Oluline on, et saaks bi-wirena vähemalt 2,5 mm2 alla ühendada (kokku seega 5 mm2), kullatud ja metallkestale monteerimiseks sobivad.
    Eestist ilmselt ei leia, vähemalt minul pole õnnestunud.
    viimati muutis kasutaja moi; 27 m 2008, 14:45.

Vs: võimendile väljubd klemmid/terminalid?

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...m=150170988771
    mul sellised üle, kasutamata.
    -

Comment

Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.

Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.

Need ei sobi?

Comment

viimaseid ei pane metallkestale :P

äkki need:

http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-bin/web_store.cgi?artnr=240-5182
        Erilahendused.
        PS või mail.

Comment

Need oomipoe omad ei sobi, on rohkem kõlaritele.

Marcor1 omade kohta küsiks hinda. Kas nende isolatsioon keeramis nupu peal liigub ühes tükis koos nupuga või on isolatsoonis pilu kaabli sisse panemiseks ja küljed jäävad kinni/isoleerituks? Kuigi tunduva ka rohkem kõlaritele ja liiga pikad.

Sarnased oleks head:

ainult originaalide hind on liiga karm, nende hiina koopiad sobiks küll.
          viimati muutis kasutaja moi; 27 m 2008, 15:36.

Comment

Ei ole soovitus teemaalgatajele, küll aga sobib küsimus teemaga.
            Seisan sama küsimus ees. Oma mõistusega mõtlesin "bananasid" kasutada. Nt need:
            http://www.serigo.ee/product_info.ph...ducts_id=70583

Oleks see hea variant või on need üldse millekski muuks mõeldud?
            Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Tõstan viimase küsimuse taas esile.
              Mulle tundub, et seda teemat võiks edasi arendada.
              Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

http://www.kuldnebors.ee/kuulutused/...b_cat_id=10839

Comment

Tiba (5 korda) kallid need viimased. Mulle nii kallid huvi ei paku.

Comment

Aga need, mis oomipoes müüa on, nendele saab ju plastist seibid vm. vahele panna ja ongi lihtne lahendus.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt
                      Oskab keegi pakkuda korralikke võimendi väljundklemmide ostmise kohta. Oluline on, et saaks bi-wirena vähemalt 2,5 mm2 alla ühendada (kokku seega 5 mm2), kullatud ja metallkestale monteerimiseks sobivad.
                      Eestist ilmselt ei leia, vähemalt minul pole õnnestunud.
                      Mõneti olen sama probleemi ees, või õieti olin kuni tänaseni. Rohtu sain Elfa kataloogi vahendusel, kust leidsin sobivad terminalid laboripistikute/pesade rubriigist - olid sellised plastikust, kuid kullatud, banaaniauguga ning jätsid vähemasti pildil asjaliku mulje. Hinna järgi võiks kvaliteeti eeldada . Kas sinna 5mm2 vahele mahub, seda ma ei tea, ma bi-wiret ei harrasta - lairibakõlaritel pole sellega miskit peale hakata :P

Aga tegelikult tahaks rääkida hoopis muust. On ikka üsna masendav, kui senine isetegijate lemmikpood iseenesele uute omanike korporatiivpoliitika tagajärjel jalga tulistab. Vägagi asjalikud terminalid olid varemalt Tevalos täitsa olemas, kuid praegu neid enam valikus ei ole ning väidetavalt ka enam ei tule. Okei, Tartus on üks üksik letis, viimane.... Kontekstis sain aru, et Elfa Elektroonika on muutunud emafirma esinduseks, kes enam iseseisvaid hankeid ei tee ning vahendab vaid emafirma valikut. Masendav. Aga no vähemasti on neil hea foorum . Ja terminalid ma ometigi saan - loodetavasti.

- M -

Comment

Nii ongi.
                        Neid Elfa nn. laboriklemme ka uurisin pikalt aga pildi peal ei äratanud usaldust, tundusid kuidagi vähe ebasobivad olema jämedamate juhtmete alla ühendamiseks. Laos neid ka ei olnud et käega katsuda. Mul vaja just juhmeid alla ühendada, mitte 4mm banaani. Mis ma ikka seal mitut ühendust kasutan, panen ikka ostse juhtme klemmi alla mitte banaani pistiku külge.
                        Kui enda omad kätte saad, ehk vahendad kogemusi ja teed ka mõne detailsema pildi.

Comment

kogemata leidisn vist sobivad:

On keegi teinud Uraltone-ga kaupa, on mingeid kogemusi?

Comment

Esmalt postitatud moi poolt
                            kogemata leidisn vist sobivad:
                            http://www.uraltone.com/kauppa/produ...oducts_id=2149

On keegi teinud Uraltone-ga kaupa, on mingeid kogemusi?
                            Olen tellinud, kogemus igati positiivne

Comment

Endalgi vaja varsti hakata neid ostma, lisaks veel lambipesi ja muud pudi. Kuid kui ma lugesin selle saidi saatmistingimusi, siis hakkas silma selline asi, et Eestisse saatmisel lisandub selline asi nagu 10€/pcs...mis see siis peaks tähendama...et 10 € iga eseme pealt?

Comment

Working...
                              X