Teade

Collapse
No announcement yet.

Paar pilti kodukinokesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Paar pilti kodukinokesest

Teema ise siin:

Kui mõlgutama hakata, siis piiramatut ressurssi kasutades enam palju kaugemale ei saa minna "kodustes" oludes
    viimati muutis kasutaja Chime; 11 m 2008, 22:41. Põhjus: asjalikum link

Vs: Paar pilti kodukinokesest

Hollywoodi mulje jätab - halvas mõttes. Võtame tonn McIntosh võimendeid, paar tonni kõlareid ja lööme massiga!
    Kahtlemata, võib tulemus hea olla kuid saaks ka vast, ilma sellise "OMG - SOO BIIIG" effektita. Kuid kuna see on ikkagi reklaami eesmärgil, siis las ta olla.
    Edit:ma ei tea, miks mulle tundus, et see on mingi X-boxi/Playstationi reklaamväljapanek. Tuleb tõesti väla, et kellegi isiklik süsteem. Aga nagu "reuter" allpool viitas - võiks kodukino ikkagi eksponeerida ekraani, mitte visata sind keset HI-FI näitust...
    viimati muutis kasutaja marcor1; 12 m 2008, 00:21.
    -

Comment

Aga kui mitte eelpoolnäidatud süsteemi arvestada - mis siis oleks kohaliku foorumi külastaja ideaalsüsteem? Ka väiksematesse ruumidesse sobiv?
      Makke mööda areng käib muidugi maitsele ja võimalustele vastavalt, aga huvitav oleks visioone näha

Comment

ma ei viitsind läbi lugeda, aga üldmulje on selle sama lehe paremal servas olevast asjast pigem parem
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

An old man once said to his videophile son, "Son, why do you need so many speakers when you only have two ears?"
          Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Working...
          X