Teade

Collapse
No announcement yet.

DJ pult

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

See läbiläind osake peaks siis olema kuskil lõpuastmes eksole? Kuidas selle külmutamisega on, kui leian õige asja ja ära külmutan, siis läheb paremaks või hullemaks? ja millega külmutada, poes on kindlasti 17 erinevat aerosooli riiulil.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Mina kasutan PRF-i nimelist jahutavat aerosoolpakendis segu. Kindlasti on neid rohkemgi ja kindlasti müüb ka Tevalo.
      Jahutades peaks lüütide mahtuvus vähenema. Igal juhul võib arvata, et tekib kuuldav (loodetavasti mitte nähtav ) muutus. Siis vahetadki selle detaili ära, mille terroriseerimine muutust põhjustas. Heal juhul ongi kogu lugu.

On jah loogiline arvata, et viga on kuskil lõppastmes aga see ei pruugi nii olla.
      Muide, tavalised konde hakkavad ka pahatihti lekkima (takistus lõpmatuse asemel paarssada kilo!) ja tekitavad jamasid. Neid on raskem leida. Selline konde opaka korrexioonis võib kivi vabalt võnkuma ajada. Pooljuhmid ise ka lähevad soojendades täitsa juhmiks Föön aitab otsida.

Ehk siis - tulekivi - tules - vees. Hau-hau!
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

See pagana raudkloriidilahus mille keemia õps mulle andis ei mõjunud yldse aga mis see naatriumpersulfaat on?pidi olema tevalos myya aga mis ta maxab?
        hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

Lahus peab olema soe ja teda on kasulik segada. Minul võttis plaadi puhtaks umbes 1/2 tunniga.
          Plaat on kasulik panna lahusesse ujuma, söövitatav pind allapoole. Siis jääb muidugi segamine ära.
          Rohelist karva lahus on juba kutu!
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

mul ka siin laua pääl spirit folio lite.... Yhed klemmid laenasid (mitte minu käest vaid ylemuse )ja kui tagasi tõid, oli jõle undamine sees. Yhe kanali kivid olid lyhisesse põlend, need said asendatud. Seejärel läx vaixemax a ikka undas, piduloomana ei olex saand kasutada. Pikema uurimise pääle tuli välja, et toiteploki (adaptri) maa-juhe oli katki. Sellest läxid need toitestabikad maa suhtes genema ja tegid jubedat müra. Sai juhe 10 cm lühemax tehtud ja nüüd siin lauapääl mängib...

Comment

mul vedeleb neli sellist opakat nagu LF357.. kas nendest saab ka kõneall olevat dj-pulti teha..
              kuidas ühendada?

Comment

LF357 on samuti põllukatega (vene keelest -polevoi transistor ehk väljakas ;D ) opakas. Saad kasutada ikka. Ainult... minu teada on ühe kesta sees vaid 2 opakat.

Comment

2 opakat? siis saan ühe lf357'ga ühe sisendi teha(parem, vasak?)

kokku 2sisendit ja siis see väljund(mis joonisel lõpus oli)= 3opakat

http://www.hot.ee/ergoh2/mixer.gif

Comment

Jah, saad küll. Aga su skeemil on pisuke viga - viimase opaka sisend võetakse eelviimase väljundilt, mitte nii nagu sinu skeemis. Lisaks tuleb talle veel 1 takisti ette panna.

Comment

See mixer, mida mina ehitan- ostsin talle tevalost mikri eelvõimendi DIY... 110.- ja mingi vana arvutikõlarite võimendi panin lõppvõimux väljundisse. Väljundi külge tuleb selline asi:http://www.tevalo.ee/images/ac012.jpg ja sealt läheb yx oc võimendiga arvutikõlarite kylge ja teine Sony kasettdecki liinisisendisse.
                      hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

Tuleviku huvides soovitan sul sisendid-väljundid teha RCA-dega, praegu ma saan aru, et sa teed 3.5 pulkadega, aga kõik seadmed, mida tavaliselt pulti ühendatakse, kasutavad reeglina rca-d. pole hiljem vaja üleminekutega mängida.

Comment

Ma lisan enda kogemuste põhjal paar soovitust:
                          Sisendiga järjest võiks olla takisti. Samuti ka väljundiga.
                          Paha ei tee maa ja sisendi vahele varistoride ühendamine (pinge 5..10V) sest reeglina kui mingil peol vms. asju ühendada, ei ole seadmed sugugi alati omavahel maandatud ning elektrisüsteem ei pruugi ka kõige parem olla ;(
                          Järjestiktakisti piirab kahtlaste voolude amplituudi. Suurus ? Sisendis nt. 1k ja väljundis 100 oomi.
                          Mis puutub lineaarsetesse potedesse, siis lõpuks ostad sa ikka kataloogist uued kuna vanad vene omad on nagu on, neist asja ei saa . Tuleb jälgida, et skeemis ei jääks potedele mingit alalispinget.
                          Pistikutest soovitaks kasutada hoopis jämedaid pulki, muidugi veel parem oleks XLR aga noh hind... RCAd kipuvad ära kuluma ja reeglina ikka valel ajal.
                          Montaazhiks võid kasutada makettplaati.
                          Ja palun loe plaatide söövitamise kohta soovitusi teistest topicutest ja unusta ometi happed ja kloriidid sa tapad ennast ära ja rikud kraanikausse !

Comment

Suurt pulka ja XLRi ei soovita ma hetkel sellepärast, et niipalju kui mina aru olen saanud, ei lähe see pult prof. kasutusse, arvuteid-cd mängijaid jms on aga lihtsam ühendada rca-dega. Suurt pulka ja XLRi on vaja, kui hakkad bände pulti ühendama...

Comment

Seda küll, kodus pistikul vahet pole, RCA on ka odavaim. Aga jah, kui plaanis mingit diskot või kooli/klassipidu või mida iganes, siis RCA ei sobi - kasvõi sellepärast, et vasak-parem lähevad kergelt sassi, eriti pimedas.

Aga erko38, mille tarvis sa pulti ehitad ? Äkki tahad crossfaderit ka lisada ? Täpsusta.

Comment

no ma räägin, mis mõttega hakata pulti ehitama, sellise väiksema eksperimenteerimise mõttes võib ju teha küll aga kui tahad sellist head pulti siis otsi netist muusika taasesituse alt sealt saad uue puldi 1,6 kilorahaga. iseehitatud puldil on suur oht et tekib mingi moonutus või krabiseb jne.

Comment

Working...
                                X