Teade

Collapse
No announcement yet.

kyssa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kyssa

tahaksin kysida et ostax endale autosse subwoofri elemendi
    võimsus voix olla 750w..... ta peax vahemalt rms olema 750w voi rohkem max on pohh
    ja raha olex kuskil 8000 eeku ainult elemendile
    kas rockfordi element olex hea
    soovitage millist elementi osta

No rockford peax päris korralik asi olema. Ma ehitan suffakat rockfordi elemendist

Comment

circa 5000.- eesti krooni maxab SPL Dynamics Pro 15D2/4. Väga kõva SPL-i subakas. RMS 700W
      kris@andmevoog.eu

Comment

Soovitan selle raha eest järgnevat:
        Cerwin Vega Vega 15" - 154(4ohm) & 15D4(D4ohm) 500W RMS (96Db)2tk. 7800.-
        DLS db Seeria SP15 - 15", 1200W RMS, 2x2ohm, 99.9 dB 9300.-
        Rockford Fosgate Power HX2 Seeria RFR3115 - 15" 1000W RMS 7200.-
        Focal Poly-K Seeria KIT 38 KX SPL - 380mm, 500W RMS, 98dB 9900.-

Comment

DLS db Seeria SP15 - 15", 1200W RMS, 2x2ohm, 99.9 dB 9300.-
          Vot see on tase
          Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

RF element oleks viimane asi mida ma SPL või võimsuse tagaajamiseks ostaks. Vaadake kas või Summerstopi dB võistlust - RF-i võimud läksid Ghosti tiimil ja mitte ainult üks vaid kõik kolm!
            DLS või siis Focal või siis RCF(seda pole aga eriti saada).
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

tahtsin kysida kui mul on voimendi sillatult 750 watti on
              ja kõlar on naitex 1000w rms mis siis juhtub?
              kas see hakkab heli muutma(moonutama)

Comment

Kas 750w RMS või peak? Kui sul on 750W RMS ja on korralik võim, ja supikas on 1000W RMS siis ei ole asi väga hull!

Comment

võim 750W RMS ja supikas 1000W RMS? helil ple midagi sis viga.. lihtsalt võimendi on natsa lahjem kui supikas,aga mu arust nii ongi norm.. sis ei saa kogemata bassikat läbi lasta..

Comment

just suurem tõenäosus bassikas läbi lasta "kandilise" helisignaaliga, mis tuleb maximumil võimust :-/
                    kris@andmevoog.eu

Comment

mul on 1500 wattine võimendi lihtsalt peale on kirjutatud 1500watti ehk 4 korda 375 watti.2 korda 375watti on mõeldud korgsagedusele ja teised 2 korda 375watti on moeldud subwoofrile aga ma ei tea on see 750 watti sillatult peak voi rms aga ma arvan et see on peak

Comment

räägi täpsemalt, mis võimuga tegu on, äkki saab sind siis aidata selle võimsuse leidmisel

Comment

Mis firmaga tegu on?

EDIT: ega juhuslikult pole tegu sellise asjaga nagu Cartechnic? Kui nii, siis ;D.
                          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

jah see peax oelma cartehnic

Comment

Ütleme nii siis et 4*375W on selle firma puhul ma-ei-teagi-mis-võimsus. Julgen oletada et reaalselt suurt üle 50W kanali kohta sellest võimust ei tule.
                              PS! Mitme A kaitsmed tal on?

Comment

Working...
                              X