Teade

Collapse
No announcement yet.

Brig001 mod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Brig001 mod

niisiis on selline võim ja tahaks sellega mõne operatsiooni teha. nimelt on tal hetkel nii, et valida saab esimese ja teise kõlaripaari vahel. korraga nelja kõlarit mängima panna ei saa. aga vat, tahaks teha nõnda. seal sees on see lüliti, kust saab valida sistjema 1 ja 2 vahel. sistjema kaks võiks siis olla see, et neli kõlarit mängivad. teoreetiliselt peaks see operatsioon välja nägema nõnda, et kuskilt miskid kaks juhet kokku tinutada. kui see asi nõnda käiks, siis tahaks teada, et äkki keegi teab mis otsad need seal lüliti küljes olema peavad.
    ja siis veel teine asi ka. tüüneri sisend näiteks arvutist tuleva signaaliga ei mängi. et kuidas seda mängima saaks. seal sisendite juures on miskid kaks potet, äkki peab neid keerama. või mingeid muid takisteid vahetama.
    noh, nii saan asjast aru mina oma talupoja mõistusega vähemalt et kui kellelgi on ettepanekuid siis laske tulla

see et arvuti heli ei mängi siis sul wõib olla mono juhe....sest ntx minu helikaart ei anna signaali kui pole stereo....ei tea miks aga nii ta on.. :-/
    miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

niisiis on selline võim ja tahaks sellega mõne operatsiooni teha. nimelt on tal hetkel nii, et valida saab esimese ja teise kõlaripaari vahel. korraga nelja kõlarit mängima panna ei saa. aga vat, tahaks teha nõnda. seal sees on see lüliti, kust saab valida sistjema 1 ja 2 vahel. sistjema kaks võiks siis olla see, et neli kõlarit mängivad. teoreetiliselt peaks see operatsioon välja nägema nõnda, et kuskilt miskid kaks juhet kokku tinutada. kui see asi nõnda käiks, siis tahaks teada, et äkki keegi teab mis otsad need seal lüliti küljes olema peavad.
      Mina sain asjast nii: Valida sul nagu Estoniatel ikka a ja b kõlari vahel. Taha saad lükata Estoniale 4 8 oomist kõlarit, kus saadgi reguleerida, et kuulad yhte paari, või teist paari. samas stereo kohapealt peax see suht katastroof olema. Kui kuulata, siis ikka kõike koos stereos
      kris@andmevoog.eu

Comment

Tahad 4 kõlarit mängima panna? sildad lihtsalt vasakud (ees ja taga) ning samuti paremad kokku. Ettevaatust, paralleelühenduse korral on kogutakistus väiksem ja võid võimu maha põletada. Pead takistid ette panema.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

See ei ole nii lihtne, ma proovisin lyliti sillata ja selle tulemusel kuumenes võim kohe yle, transid said 2x rohkem võimsust ja asi läx hõõguma u. 10min ja ma isegi arvestasin sellega et tuleb panna 2x suurema takistusega kõlarid!

Comment

aikurat. tahaksin panna lihtsalt kaks põrandakõlarit ühte sistjeemasse, ning 8 oomise supaka teise sistjeemasse ja need korraga mängima. aga noh, kui see asi nii keeruline on, siis ei tea... samas SPLi ma taga ei aja niiet võimsuse kadu ei tohiks suur probleem olla.
            aga kellelgi selle tüüneri sisendi kohta pole mingit mõtet. juhe on täitsa korralik ja vspamagaatelnõi sisendis mängib küll ainult et teistes on vait ja otsad klapivad pistikutel.

Comment

aga kellelgi selle tüüneri sisendi kohta pole mingit mõtet. juhe on täitsa korralik ja vspamagaatelnõi sisendis mängib küll ainult et teistes on vait ja otsad klapivad pistikutel.
              rohkem infot pole ma suutnud kuskilt leida, kui:

http://ussrhi-fi.ru/files/Brig-y-001.exe

rukovodstvo po eksplutatsii

ja NB!!!

on mitmes kohas väidetud, et vene hi-fi võimudel on olemas eelvõimu väljund/lõppvõimu sisend.
              mina olin üks loll, kes ilma skeemi vaatamata ja mõtlemata selle järgi proovis. töesti loll.

sest vähemalt brig-001-l on olemas küll üks sarnane ühendus, aga see on ainult ekvalaiseri ühendamiseks.

nii et möelge ise, mis saab, kui sinna signaali sisse lasete ...

Comment

Ära sinna mingit supakat küll järgi aretama hakka.Pane tollele kaks head kõlli järgi ja supikale pane eraldi võim.Kui eraldi võimu pole....siis on kahju.Jube aretamine..Seda pea meeles, et väiksema takistusega kui 4 oomi ära järgi topi.See võim on liiga hää asi, et seda laiali lasta. :'(
                muusika on kuulamiseks

Comment

MA sain oma brigi jälle küla pealt tagasi ja sain ühe asja "tasuta"kaasa.Nimelt kui võimu külmalt järgi panna teeb ta mingi 3-5 krõpsu läbi.Need toimuvad umbes 1 min jooksul ja hiljem problemi pole.Pole aega olnd asjasse sveneda, a äkki keegi oskab kohe öelda mis viga.KAs lõpus või eel võimus??Muide relee aretasin tal kunagi vahelt välja kuna ta jupsis. :P
                  muusika on kuulamiseks

Comment

he, nüüd annabki relee vahelt võtmine tunda
                    aga kas see ongi relee, mis peale sisselülitamist plõksu teeb? :
                    Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
                    www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

No peaks olema.Mis muud.Ma ei viitsind tol hetkel asja lähemalt uurida.Ma hakkasin mõtlema, et lõppvõimudes ei tohiks asi olla, kuna prõksud käivad läbi mõlemast kanalist korraga.Tuleb kõige pealt relee värk üle vaadata.
                      muusika on kuulamiseks

Comment

pusisin, mis ma pusisin, lõpuks viisin oma võimu ikka remonti.

aga: huvitav fakt - öeldi, et see võim ei vaja maandust.
                        et maandust on tal vaja üksnes siis, kui ta on ühendatud vinüülplaadimängijaga ?

Comment

ükski võim ei vaja MAANDUST, kuid urina vähendamiseks on vaja eri seadmete korpused kokku ühendada. Eriti lööb see välja vinüüli korral, sest nivoo madal.
                          Ehk siis kui lõppvõimul on maandusklemm, siis kõik muud seadmed suht. jämeda juhtmega korpustpidi sinna külge kinni.

Comment

Ütleme siis nii, et maandus on soovituslik.
                            Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
                            www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

njaa...muidu...seda lülitiasja saab väga lihtsalt teha..tegin endal brigil, asi töötab küll...lihtsalt tinutad juhtme vahele sinna celektop b6xogob klemmidele...nr9 ja nr10 vahele ja nr 11 ja nr12 vahele ;D ;D ;D simply
                              mida sa lohh vahid

Comment

Working...
                              X