Teade

Collapse
No announcement yet.

Brig001 mod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

njaa...muidu...seda lülitiasja saab väga lihtsalt teha..tegin endal brigil, asi töötab küll...lihtsalt tinutad juhtme vahele sinna celektop b6xogob klemmidele...nr9 ja nr10 vahele ja nr 11 ja nr12 vahele ;D ;D ;D simply
    ja midagi sul siiamaani läbi ei ole põlenud?

Comment

äi ole midagist põlen mul...vahepeal oli eelvõimu or smth kondekate jama,et nagu kondekad kuivasid ära ja undamin tekkis,a need kondekad olid mingid iidsed kah,niiet see ple mingi uudis kui need üles ütlevad kunagi sul,need võivad ükskõik millal üles üelda...a nüüd nii,et vahet ei ole kas on cyctema 1 v cyctema 2 peal see nupp..ühtemoodi kõikväljundud möllavad ;D
      mida sa lohh vahid

Comment

Nüüd hakkas minu oma päris hullult jamama.Kui varem teigi lihtsalt krõpse, siis nüüd viskab natuke aega pärast sisse lülitamist ühes kanalis alalisvoolu peale.No mingi 30v. tegemist on nii palju, et lihtsalt pole jõudnud torkida.Nii palju sain aru, et asi lõpus.HEtkel tinutasin tolle kanali toite lahyi ja kuulan ühe kanaliga.
        muusika on kuulamiseks

Comment

mu amfiton lõi ka tagant toitepinge välja.. jube oli vaadata kui see esimene kord juhtus.. s90 kõlar oli taga :'(

Comment

ehh...lahe vaade võis see olla ;D
            let`s blast the speakers
            mul muidu neid isetehtud kõlari sodiks laskmise viise lindistatud, ja arvutis kah olemas, päris ðeff asi ;D
            mida sa lohh vahid

Comment

No mul jäi vahel päris kikalt "alakas" kõlli peale.Mingi mint oli bassikas "kreenis" enne kui avastasin.Ei juhtund õnneks hullu midagi.Aga vahepeal olid seal ühed päris võimsad kõrvaklapid järel ja nendest sai kõll jagu. :'( :'(Jube kahju. :'(
              muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
              X