Teade

Collapse
No announcement yet.

Suffaka vooder

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Suffaka vooder

Millega olex kõige kasulikum suffaka kast seest ära teha. Mingi vati taolise asjaga???

noh, oleneb palju sul raha on kui jagub siis too tevalost omale seda visatoni lambavilla. aga noh, kui rahaga niiväga priisata pole, siis kõlbab mahuline vatiin ka väga hästi

Comment

Ma olen kuulnud sellist asja et kui mul tuleb inverteravaga kast siis pexab vati ja taolise välja sealt.

Comment

asi tuleb ikka kinnitada ka... see kui se vatt seal supakas laiali on ei anna midagi sulle juurde
        [minu arust vähemalt]
        Kõik pole kuld mis hiilgab

Comment

No liimid seina külge kinni selle aga õhk pexab selle seal tükkideks. Sõbral oli niimoodi. Pärast oli terve pagass tükke täis

Comment

ehk poroloon? ammustel aegadel võis seda vene kõlaritest leida..
            Esimene vasikas läheb alati aiataha

Comment

Inverteriga subbi ära täidet küll topi. Täite eesmärk on põhiliselt seisulainete summutamine kasti sees (enamus kastidel üle 300Hz, klaas- või kivivill on efektiivne ja odav) ja kasti näivruumala suurendamine. Kui tahad hoopis kasti seinte plärinat summutada siis parem on teha paksemad/erinevatest-materjalidest-kokku-pandud seinad, toestused seinte vahele. Kindluse mõttes võib ju pigimatte ka lisada.

Comment

See, et vatiini puruks peksab on loll jutt ;d Kui vatiin seinte peal ilusti kinni on, siis ei tule ta sealt kuidagi ära. Isegi kääridega on vatiini si** lõigata ;D
                kris@andmevoog.eu

Comment

kivi/klaasvilla võid ka panna... liimid selle seintele..

Comment

isover is the answer 8)

Comment

jah, isover on hea, on ennegi soovitatud 8)

Comment

Klaasvill ei ole väha hia, kasti sees lendleb väikesi helmeid ja need võivad sattuda elemendi mähise vahele! Ja parim asi mis on vatiini või mingi muu asja kinnitamisex on klambripyss!

Comment

Seintele on kõige parem pigimatt.See võtab vibratsiooni väga edukalt vähemaks,kel raha lademetes ,võtsku mitmekihiline asi,kus peal(kasti sees siis)karvasem kiht,muidu võib ka vatiini panna aga sis on kinnitamne raskendatud(ja võib olla tõesti ei sobi inverterkastile,ei tea).Jõudu heade ideede genereerimisel ja teostamisel!

Comment

nja....mul igatahes s90 ja 12"ka tehtud vatiiniga kõik 3 kordselt...nagu surnukirstud need s90.seest ilusad valged...ja kusjuures ma panin nii et kruvisin kruvid sissepoole seintesse natc sisse, ja vatiini lükkasin kruvipeast läbi, ja seisab kinni küll ja kül..kui vaja saab veel ära kah võtta ja kruvid kruvida välja ;D
                            mida sa lohh vahid

Comment

kui te kasutate selliseid elemente nagu KA ja S90 bassikad, siis pole vahet, kas kivivill või vatiin. võtke odavam ja käepärasem, kuna elemendi muusikaline "viga" on niigi suur
                              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
                              X