Teade

Collapse
No announcement yet.

Creative on eemaldanud oma taskumängijatest raadio salvestamise..

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Creative on eemaldanud oma taskumängijatest raadio salvestamise..

...vat nii siis.
    Kuigi sisuliselt vana uudis aga reaalselt jõudis kohale alles nüüd.

Üks linkidest kah
    http://arstechnica.com/news.ars/post/20061017-8006.html
    Et RIAA kaebas, et lindistavad illegaalselt raadiost .
    No kurat,kaugele võib oma idiootsustega minna !!!

Põhimure on aga selles, Soetasin omale uue Zen taskumängija ja üllatuseks avastasin, et raadiost salvestada enam ei saa . Asi, mis mu jaoks eriti suvel oluline (jutusaated,kui nett puudu).

Ühelt teiselt lehelt leidsin aga soovituse - ärge upgreidige oma creative mängijate firmware !! Asi pannakse kinni !! Kusjuures õnn, et ma seda teinud pole, mu vanas Zen micros on salvestus täitsa olemas (veel)

Ja kuna foorum, siis küsiks kah, kust saada taskumängijate "pachitud" firmwaresid. Lugesin netist , et salvestuvõimalus olla taastatav.

Muide, sarnane lugu oli ka mul kunagi c62 telefoniga. Käis remondis ja pärast seda oli tarkvarauuendusega reaalhelide helinaks panenemine blokitud. Kuigi mõeldi ka sellele asendus.
    Sisuliselt on tegu tarbija petmisega ju !!!
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Vs: Creative on eemaldanud oma taskumängijatest raadio salvestamise..

Päris aktuaalne probleem viimaselajal, nii mõneski tehnikafoorumis siin maamuna peal, peab mainima. Vana softiga Creative Nano Plus, mis mul veel aegajalt käigus on, veel õnneks FM salvestust võimaldab aga uuematel mudelitel enam sellist kohta menüüs ei paista olevat, ainult line-in salvestus valikutes. Tõesti ebameeldiv, kui sellisel viisil hakkatakse inimeste õigusi ja võimalusi piirama isikliku tehnilise vahendi kasutamisel aga viimaselajal ei pasta enam miski uudistes üllatavat, kuna meie armast kodumaastki üks hirmuvalitsuse ja politseiriik välja kujunemas. Kuna selle praeguse Creative mängija tehnilised võimalused jäid mulle veidi kitsaks siis sai muretsetud selline vidin nagu Apacer AU840 2GB aga mitte siit Elioni poest: https://pood.elion.ee/epood.asp?m=13...80&Smenyy=1373 ,vaid ühe Tartu väiksema muusikapoe riiulilt (kataloogi kaup), kus selle hinnaks oli 600.-(UUED!) Kaasas topelt, kvaliteetsed elastsed varjestuskaabliga kõrvaklapid, kandekott ja palju muud, salvestab FM raadiot, on diktofoni eest, mängib mp3/4, näitab pilte ja videosi jpm. Kvaliteet on nii FM tuuneril (hea tundlikkus), helil, kui seadmel endal üllatavalt hea ja Creative omale millegagi alla ei jää. Creative mängijate softi pache ei teagi eriti kuskilt otsida sest isegi www.isohunt.com ei leia tervest ilmast praktilisel mitte midagi, võimalik, et otsingu sõna polnud mul eriti täpne.

Comment

Tegelikult on see mul oma viga , et asja ennem piinlikult täpselt ei uurinud. Omal ajal kui Zen micro soetasim siis uurisin jah ja siis oskasid kõik creative omad lindistada. Ja sinna see naiivne uskumine jäigi...
      Aga see Sinu mudel tunub kah hea..aga noh asi olemas juba.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

RIAA raadiolindistamis võimalusega sangasid pole veel ära keelanud? Pole selle sajandi sangasid näppind ka enam
        Maailm oleks puhas ja süüta
        kui poleks õllejogurtit
        - Õ.Õ.

Comment

Absurdsus. RIAA puupead pole vist taibanud, et tegelikult saab salvestada (ehk kopeerida) igast väljundit omavast seadmest. Salvestamise võib küll tülikaks teha, aga võimatuks seda muuta ei saa.
          Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Esmalt postitatud Matis poolt
            RIAA raadiolindistamis võimalusega sangasid pole veel ära keelanud? Pole selle sajandi sangasid näppind ka enam
            Sangad lindistavad ka raadiost ikka veel, pole vaja muretseda Ja kui seda üritataks ka ära keelata, siis läheks veel ilmselt aastakümneid, enne kui lindistavad aparaadid (makid, arvutid jne) kaovad... kui üldse kaovad, sest igasugused "põrandaalused" meisterdajad tegutsevad niiehknaa edasi.

Comment

Working...
            X