Teade

Collapse
No announcement yet.

mis kõllid saaks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mis kõllid saaks

Mis kõlarid oleks kõige mõtekam osta 500-600eegu eest? Kas s90saab sellise hinnaga käte? Või on mõtekas osta estonia 35ac-021.

5-600eegu eest küll s90 kätte ei saa.. ja ega eriti ei usu,et estoniaid ka saad.. aga võib vedada..aga sis nad küll täitsa korralikud ple..

Comment

s-50 peaxid sa selle raha eest täiesti kindlasti kätte saama
      kris@andmevoog.eu

Comment

ega sul eriti valikut ju ikka pole kui ainult 600 krooni on käes. ostad lihtsalt need kõlarid, mis kõige paremas seisus on kuldne börs või soov paneb omad piirid. nii et hinnapäringut on vähe mõttetu teha.

arvutikõlareid pead vaatama siis :-/
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

No asi on selles et mul on ned estonia 35ac-021 ja ma pakkusin neid ühele tyybile 600 eegu eest aga talle need ei sobinud, tahtis midagi paremat, mõtles et läheb otsib endale s90 sama raha eest. Muidu ón kõlerid mul korras aga kesksagedustega kõlar on katki ühel kastil.

Comment

No asi on selles et mul on ned estonia 35ac-021 ja ma pakkusin neid ühele tyybile 600 eegu eest aga talle need ei sobinud, tahtis midagi paremat, mõtles et läheb otsib endale s90 sama raha eest. Muidu ón kõlerid mul korras aga kesksagedustega kõlar on katki ühel kastil.
            sellest oleks võinud alustada
            mis siis selle teema lõpuks peab selguma? s90 ja estonia heli üle on siin foorumis võideldud küll ja küll
            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

No heli üle on vaieldud kyll ga praegu on asi rahas mis nende eest kysitakse. Ega 600 nende estoniate eest ei ole palju ju

Comment

Üldsegi mitte
                kris@andmevoog.eu

Comment

Aga oleks keegi huvitatud? Vaadake siis müügi foorumisse

Comment

Working...
                  X