Teade

Collapse
No announcement yet.

s-90 undab/pläriseb

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

s-90 undab/pläriseb

tere, probleem selline et s-90 undab/pläriseb siis kui muuskat ei tule ja võim järel. võimendiks on y-101. milles probleem võiks seisneda ? kui keeran kõlarilt kesksagedust maha siis läheb plärin väiksemaks, et siis põhimõtteliselt kesk kõlar läbi ? või on asi võimus ?

Vs: s-90 undab/pläriseb

Kõlari undamine viitab võimendi ärakuivanud toitekondensaatoritele. Vaheta need ära ja proovi uuesti.
    -Artificial_Intelligent-

Comment

aga pm kus nood asuvad ? ja palju see vahetamine maksma läheks ?

Comment

Et oleks üldse ettekujutust, mis võiks olla selle RRR võimendi sees siis link struktuurskeemile siin: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...hnika-u101.png
        Kui varem elektroonikaseadmete remondi ja detailide tinutamisega tegelenud pole, on targem see võim viia meistri kätte, kes vastavad tööd teostab. Kui võimus kõik elektrolüütkondensaatorid välja vahetada, läheb kuskil 200.- +tööraha, mis juba sõltum konkreetse meistri hinnakirjast. Nimeta ära ka oma asukoht siin Eestimaal.

Comment

pm. ma saan asjadest kuigi palju aru. aga nt. skeeme ma lugeda ei mõista ja paljudel seal sees olevatel asjadel ka ei tee vahet. tinutada mõistan ka .. aga ma ikkagi kipun arvama et kuhugi meistri juurde on parem viia ... eks ma uurin siis kes kus teeb... Tänud

Comment

Working...
          X