Teade

Collapse
No announcement yet.

Koju normaalsed kõlarid+ressiiver

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Koju normaalsed kõlarid+ressiiver

Tere,
    Olen siiamaani olnud suht skeptiline ressiiverite ning kõlarite suhtes ja arvanud koguaeg, et ka näiteks Logitechi Z-5500 on piisavalt hea. Viimasel ajal aga mida enam ma neid Z-5500 kuulan, seda enam ma tunnen, et see helipilt ei ole ikka üldse see, mida tahaks. Otsin normaalset lahendust, et vaadata filme ja ka kuulata muusikat, niipalju kui mina enda võhikliku aruga mõtlesin, siis esialgu piisaks ressiiverist ja 2x kõlaritest (tornid) + vajadusel ka supakas...hiljem saab ju juurde soetada keskkõlari ja surroundi kui tahtmist peaks olema. Olemasoleval DVD mängijal (Pioneer DV-600 AV) on optiline ja coax väljund, digiboxil (Medion 4400 PVR) ainult optiline, nende mõlema hääle tahaks ka soovikorral ressiiverisse saada. Olen ka saanud mõningad pakkumised, mis on väidetavalt head nii toodete kui ka hinna poolest, kahjuks pole hetkel nendele ligipääsu aga panen need hiljem siia ka kirja.
    Jutt on küll üsna pealiskaudne aga kuna pole teemaga eriti üldse kursis, siis ei oska ka paremini lahti kirjutada ega küsida. Kas oleks näiteks reaalne saada midagi enda soovidele vastavat ja selle kogumaksumus võiks jääda 15k piirimaile?
    Tänud igasuguse abi eest juba ette.
    EDIT:
    Kõlareid olen selliseid vaadanud:
    http://www.hometheaterhifi.com/volum...s-12-2004.html
    Saaksin need 4,4k tükk, mis peaks vägagi hea hind olema.

Vs: Koju normaalsed kõlarid+ressiiver

15K sisse mahub tohutult palju igasuguseid komplekte. Kui neid JBL-e vaadata, siis Wharfedale Diamond 9.6 peaks neile otsene konkurent olema, mis siinmail ülisoodsalt müügil.
    Suur valik kodumasinaid ja -tehnikat suurepäraste hindadega. Telli kaup koju või pakiautomaati. Transport üle Eesti. Tegutseme aastast 1992.

Endal olid need üle poole aasta majapidamises, aga ülemäärase võimsuse tõttu sai väiksemate vastu vahetatud

Ressiiveriks midagi sellist:

Ja jääb ka pisikese woofri jaoks raha üle, mille vajaduses ma nende kõlarite olemasolul kahtlen. Kui siis vaid spets filmiefektide jaoks.
    EDIT: ehk natuke tegijam ressiiver, kui Kenwoodi suhtes allergia juhtub olema
    Tooteinfo : 7.1 Kodukino ressiiver Yamaha RX-V661 Yamaha 7.1 kodukino ressiiver. Uuendusena on lisandunud Yamaha ressiivrite esipaneelile neli programmeeritavat \\\\\\\
    viimati muutis kasutaja Chime; 31 m 2008, 19:38.

Comment

Netis olevate ülevaadete põhjal tunduvad kõlarid tõesti head olema, seal ostavad 1000usd eest ja kiidavad, sinu antud kohast saaks need veel pea poole odavamalt. Resiiveri kohapealt eelistaksin vast ikkagi Yamahat.

Comment

Their neutrality makes them suitable for a wide range of music and movie listening, and they have good bass extension. They have excellent tonal range with no skimping on any band, and they are exceptionally warm in the midrange, which makes for an entirely musical experience

natuke vastakas jutt
        Vastik audiofiil

Comment

Working...
        X