Teade

Collapse
No announcement yet.

kas keegi viitsib radiotehnika t-101`le fm ploki organiseerida-HELP

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas keegi viitsib radiotehnika t-101`le fm ploki organiseerida-HELP

lolli peaga sai ostetud radiotehnika t-101 tüüner, ning nüüd oleks vaja inimest, kes oleks nõus normaalse hinna eest sinna fm ploki organiseerima
    Karel2000 A.K.A. lollide küsimuste esitaja

Vs: kas keegi viitsib radiotehnika t-101`le fm ploki organiseerida-HELP

Aga proovi ise teha, ma arvan, et siin on kõik lihtsalt ära seletatud: http://elfaelektroonika.ee/foorum/sh...highlight=t101
    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Esmalt postitatud onx15 poolt
      Aga proovi ise teha, ma arvan, et siin on kõik lihtsalt ära seletatud: http://elfaelektroonika.ee/foorum/sh...highlight=t101
      oh issand... ma ei saanud eriti mitte midagi aru.
      ma pole eriti tark sel alal, kui tallinn piires on kedagi, kellel on võimalik selle asjaga tegeleda, siis palun kontakteeruge.

Comment

Ostsid selle... mis hinnaga? Kui veidi otsida, siis võileivahinnaga saab juba sellise kasutatud (vene või lääne) tuuneri, millel on lääne FM peal. Sellle foorumi ärinurgaski on taolisi liikunud. Neid võib olla müügil igasugu vanaelektroonika second hand poodides (Tartus näiteks Tiigi Elektroonika). Ja uuri ka tuttavate ringis - äkki kellelgi vedeleb mingi sobiv aparaat kapi otsas ja omanik annab tasuta ära (mul on seda juhtunud)... Põhiline on see, et juba olemasoleva lääne FMiga tuunerid on kindlasti tundlikumad kui ümberhäälestatud Radiotehnika.

Comment

Esmalt postitatud paadikapten poolt
          Ostsid selle... mis hinnaga? Kui veidi otsida, siis võileivahinnaga saab juba sellise kasutatud (vene või lääne) tuuneri, millel on lääne FM peal. Sellle foorumi ärinurgaski on taolisi liikunud. Neid võib olla müügil igasugu vanaelektroonika second hand poodides (Tartus näiteks Tiigi Elektroonika). Ja uuri ka tuttavate ringis - äkki kellelgi vedeleb mingi sobiv aparaat kapi otsas ja omanik annab tasuta ära (mul on seda juhtunud)... Põhiline on see, et juba olemasoleva lääne FMiga tuunerid on kindlasti tundlikumad kui ümberhäälestatud Radiotehnika.
          tüüne ron mul muidu olemas, ainult fm plokki oleks vaja, ja inimest, kes selle sinna külge aretaks...
          aga kui kellelgi on pakkuda normaalse hinna eest sellist aparaati fm plokiga, siis oleks huvitatud

Comment

Tere. Mul on juhuslikult olemas selline juba ümberhäälestatud plokk УКВ-1-05Е. Kunagi ammu oli sest samast Tevalost ostetud. Peab töökorras olema, vähemalt kunagi töötas, aga pärast vedeles sahtlis mitu aastat. Võin ära anda kui elad Tallinnas ja viitsid jarele tulla. Tegelikult sul läheb veel pilot-tooniga stereodekoodrit vaja. Olemasolev vene dekooder ei kõlba ja seda ei ole võimalik ka ümber teha. Peab uuega asendama. Kunagi tegin 2 sellist dekoodrit, üks MC1310P kivi põhjal hakkas kohe mängima ja ma ehitasin selle ühe tuttava tüüneri sisse. Teise jootsin kokku vahelduseks teise kiviga - TA7343AP ja sellega oli mingi probleem.... ei mäleta juba. Igatahes võin ka selle ära anda - proovi äkki hakkab tööle.

Comment

Working...
            X