Teade

Collapse
No announcement yet.

s-90 ja Estonia AC-35

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

s-90 ja Estonia AC-35

kas võib siis need kõlarid ühe võimu taha panna?võimendi on sony TA-F100
    4*40w rms. mul on 2 s-90 seal taga aga kas võiks juurde lisada ka estonia kõlarid? kas s-90 ja estonia kõlarid on sama võimsad? ette tänades!

Vs: s-90 ja Estonia AC-35

TA-F100 on siiski 2x40W, mitte 4x40. Lihtsalt on topelt pesad mõlema kanali kohta.
    Kuna see võimsus on lubatud minimaalselt 8 oomi kohta, siis tõenäoliselt ei või sa sinna midagi juurde ühendada, takistus läheb selle võimendi jaoks liiga madalaks.
    Mis takistusega kõlaritega on tegu, ikka 8-oomised? Tegelikult ei tohiks selle võimendi taga 4-oomiseid üldse kasutada.

Comment

Esmalt postitatud digital poolt
      TA-F100 on siiski 2x40W, mitte 4x40. Lihtsalt on topelt pesad mõlema kanali kohta.
      Kuna see võimsus on lubatud minimaalselt 8 oomi kohta, siis tõenäoliselt ei või sa sinna midagi juurde ühendada, takistus läheb selle võimendi jaoks liiga madalaks.
      Mis takistusega kõlaritega on tegu, ikka 8-oomised? Tegelikult ei tohiks selle võimendi taga 4-oomiseid üldse kasutada.
      mul on seal kõlari taga kirjas 35ac-212 ja nom independance on 4 ohm ga ma ei tea ta töötab küll selle võimu taga ilusti

Comment

mul on seal kõlari taga kirjas 35ac-212 ja nom independance on 4 ohm ga ma ei tea ta töötab küll selle võimu taga ilusti
        Töötab ja töötab....ja töötab.....ja varsti enam ei tööta.

See takistus teeb võimendi tuliseks ja ta võib läbi põleda, kui nii edasi jätkad on siin varsti uus teema: "Sony TA-F100 võimendi ei tööta"

Kui tahad lihtsalt tymmi kuulata siis yhenda kõlarid jadamisi, nii saavutad kahe 4 oomise kõlariga kokku 8 oomi, kuigi kõrged toonid on siis veidi madalamad, või pane sinna ainult 8 oomised kõlarid.
        Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Esmalt postitatud onx15 poolt
          Töötab ja töötab....ja töötab.....ja varsti enam ei tööta.

See takistus teeb võimendi tuliseks ja ta võib läbi põleda, kui nii edasi jätkad on siin varsti uus teema: "Sony TA-F100 võimendi ei tööta"

Kui tahad lihtsalt tymmi kuulata siis yhenda kõlarid jadamisi, nii saavutad kahe 4 oomise kõlariga kokku 8 oomi, kuigi kõrged toonid on siis veidi madalamad, või pane sinna ainult 8 oomised kõlarid.
          aga kui ma koguaeg jälgin et ega võimendi liiga kuumaks ei lähe ja kui hakkab kuumaks minema siis lülitan välja. kas nii saaks võimendi ja kõlar koos töötada?

Comment

Põhimõtteliselt saab nii. Võid kasutada näiteks ka 12cm arvutiventi, see on suht vaikne.
            Üldiselt on nii et kui võimendi normist madalama takistusega kuni 2/3 võimsuse juures läheb üle +60-70 kraadi siis on õigem kasutada sobiva takistusega kõlareid, sinu juhul siis estoniaid.
            Siin pakutud variant et ühendad jadas kaks kõlarit ei ole kohane lahendus. Nii ehk naa tuleks ka takistus sobimatu: kas 4+8=12 oomi või 8+8=16 oomi sõltuvalt S90 mudelist.
            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
            Konfutsius

Comment

Working...
            X