Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendi...küsimus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

A mis nende TDA7293 ja TDA7294 võimsuse vahe on...
    Ma saan nii aru, et TDA7294ga mõtekam teha?!
    Loe datasheete. Üldiselt vahet pole. Aga mina soovitaksin TDA7293 (hiljem saab panna "isand-orjad" ühendusse, kui peaks kunangi tarvis olema).

selle trafo võimsus 63VA on ikka väga vähe sellise võimu nagu tda7294 jaoks
    parandage kui eksin
    Aga praktika näitab, et 22000uF*63V lüütidega (oi kuidas teevad pauku ) SEDA trafot köhatama ei võta. Subbar on 8 oomi, 250W peak (ehk siis umbes 60W).
    Võibolla võtab köhatama 4 oomise kõlli korral, pole proovinud.

EDIT:
    Targad raamatud ütlevad muidugi, et sellest trafost jääb väheseks. Aga kui pinge põhimõtteliselt ei lange, siis pole häda midagi. Noja lüüdid on ka mul ju kurjad.

Comment

padre kui sa sellise skeemi järgi kahepolaarset välja võlud, siis kas algne pinge ütleme 40V jaguneb kaheks ja saame +-20?

Comment

padre kui sa sellise skeemi järgi kahepolaarset välja võlud, siis kas algne pinge ütleme 40V jaguneb kaheks ja saame +-20?
        Ei. Kui trafo annab (nagu mul on) 27,7V vahelduvat, siis lüütidelt saan selle skeemiga kätte +-35,2V alalist. Mingi valem on ka (eelmisel leheküljel skeemijoonise juures).

Comment

Mudu: ma teex x korda 100W võimu 550-600.- kanal, tämbrid ja kast!
          Erilahendused.
          PS või mail.

Comment

Ei. Kui trafo annab (nagu mul on) 27,7V vahelduvat, siis lüütidelt saan selle skeemiga kätte +-35,2V alalist. Mingi valem on ka (eelmisel leheküljel skeemijoonise juures).
            ei usu ikkagist et ta ära toidab( see pole eriti ju loogiline või mis) muidugi võib selle üle veel vaielda oi oi kui kaua, aga jah pane näit mõni päris võimas kõlar taha mille rms. ületab 100w ja siis vaata kas plärtsub samamoodi nagu sa siin väidad

Comment

Oehh... Seal www.hot.ee/ollala lehel on mingi võim 1500W RMS (!!!).
              Selline küsimus, et kas sellist võimu annab teha selle baasil mis oleks umbes 4x200W + 1xu.600W/700W RMS

???

Comment

ei usu ikkagist et ta ära toidab( see pole eriti ju loogiline või mis) muidugi võib selle üle veel vaielda oi oi kui kaua, aga jah pane näit mõni päris võimas kõlar taha mille rms. ületab 100w ja siis vaata kas plärtsub samamoodi nagu sa siin väidad
                Kui mul oleks selline kõlar, oleks proovind . AGA selle (TDA7294) võimsus toitepingel +-35V on 8-sse oomi 60W (üle selle tulevad moonutused (vaata datasheeti)), niiet 100W rms-se kõlariga (punn põhjas) tulevad moonutused nii või teisiti.

Comment

vot neist saab midagi lihtsat ja võimast teha
                  http://eportal.apexmicrotech.com/mainsite/...e/pdf/pa03u.pdf
                  "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Working...
                  X