Teade

Collapse
No announcement yet.

Inverterkast

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ma veel käin nagu koolis ja pole neid asju veel õppindki... ju siis see aasta õpime või 12ndas
    Kõik pole kuld mis hiilgab

Comment

Aga kas sellel ka mingit vahet on kuhu ma selle bassika panen... ma mõtlen et kas küljepeale või ette vms või et kuidas ma selle 50 liitrit jagan. Aga kui ntx kasti suuremaks venitada siis saab madalamaid sagedusi paremini kätte?

Comment

maht aga ikka peab jääma samax
        kui teed ilgemad kaared ja muud värgid siis tuleb teha uus arvutus
        ntx:kinnine t-line kast ja tavaline kinnine kast teevad erinevat häält(mahult sama)
        miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

No ma ei mõelnud t-line'i see liiga keeruline minu jaoks pealegi Ma mõtlesin seda et kokku tuleks ikka kuubik ja 50 liitrit aga kui teha ta ntx kõrge ja kitsas või vastupidi madal ja pikk siis see ka muudab heli?

Comment

teatud osas jah aga mitte palju
            miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

detsikuupmeetrit siiski olemas pole.

On kuupdetsimeeter - (dm3)

Comment

Kui sul kast näeb välja tavaline "kuubik" nagu enamik kõlle, on heliga kõik korras.Ära tee näiteks mingid mega kitsast ja pikka või madalat ja laia või mida iganes ..
                muusika on kuulamiseks

Comment

Kui sul kast näeb välja tavaline "kuubik" nagu enamik kõlle, on heliga kõik korras.Ära tee näiteks mingid mega kitsast ja pikka või madalat ja laia või mida iganes ..
                  Ja millel põhineb selline arvamus ?
                  kris@andmevoog.eu

Comment

Näit raamatust raadiolülitused.Kasti tahud ei tohiks mõõtmetelt teineteisest väga palju erineda.
                    muusika on kuulamiseks

Comment

No tänud teile kõigile. Aga no ma ei mõelnudki seda väga kitsaks teha vaid lihtsalt siis ise seinte mõõdud välja arvutada vastavalt oma vajadusele

Comment

Working...
                      X