Teade

Collapse
No announcement yet.

estonia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

intz

sa vist ei tea, et audese kärg woofer on tõepoolest 130w max võimsusega. Olen ise mõlemaid kuulanud, nii ac35 ja audeseid. Vahe on suur ja üleminek ka: kvaliteedis kui ka helis. Audese tehnilises passis on ka andmed olemas: nominal 130W ja Max 200W.
    Kass, no lõpeta ära - mina ei tea!!! ;D Kus sa kuulasid? Kas oli täpselt kõrvuti, üks ja seesama võim? Üks ja samakuulamisruum? Kõrvuti siis? Üks sama lugu?
    Üldiselt on nii lood, et Audese woofer on niipalju Estonia woofriga sarnane kui üldse olla saab - see on üsna mitmest kohtast läbi käinud, kusjuures seda on öelnud ka Audese boss Igor Tjurin, et woofrid on ikka väga, väga sarnased(ent siiski mitte päris üks ja seesama valjukas - teinud läbi vaid korvi ja valjukakinnituse muutuse). Need woofrid mis Estonia 130AC kasutatakse, on selged eellased 75W82-le. Ja samamoodi on Estonia kõlari woofrid selged eellased nendele valjukatele mis seal 130AC-des kasutatakse.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Sry for OT, aga mina olen õhtu otsa kõvasti irwitada saand ;D
      kris@andmevoog.eu

Comment

juba helis võib vahet teha. Audesel see märksa parem.
        Tehnoloogia ole muidugi sama aga vastupidavus parem.
        Võin öelda, et mul on piisavalt kogemusi nii estoniatega kui ka audestega.
        Ok ega ma siia vaidlema ka ei tulnud.

Comment

Ma ei taha vaielda, ma lihtsalt üritan selgeks teha paari asja.
          Endalgi kogemust mõlematega ja üsna kenakesti. Estonial on filter natuke keerulisem, mis üldiselt Audese tibake lihtsama filtriga võrreldes on suureks miinuseks - Estoniaid modides saab sealt väga hea hääle kätte. Filter muudab jõhkralt palju - naljakas on ntx selline asi et 012 ja 017 kõrvuti kuulates teevad nii erinevat häält et jube - üks kõlab, teine mitte - valjukat kesk/kõrgete osas samad, woofrid teised. Filter peaks kah sama olema - mine võta nüüd kinni milles värk on. Samas kui panna Estonia bass ja Audese woofer kõrvuti - lihtsalt ainult woofrid siis võimsust saab neisse sama palju sisse lasta - võnkepooli läbimõõt on sama. Kasti mahud on samuti üsna sarnased. Ainuke asi mis Audese kärjel parem on - tundlikkus. Estonial 84-85 dB, Audesel 88 dB.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

kusjuures olen kuulanud näiteks ka 250w nominalvõimsusega yamaha kõlareid ja ütleks, et jäävad audestele alla. Võimsuse märkimisega pannakse ikka täiesti puusse.
            Oma kõrv ikka kuningas.

Comment

Yamahade osas on sul Kass tuline õigus - väga alla jäävad. Hiljuti püüdis Yamaha trügida ka kõige odavamasse klassi turul, lastes välja terve rea õnnetusi - nüüdseks on nad küll oma veast aru saanud, kuid maine on langenud.

Oma kõrv on väga kuningas!!!

Comment

selline küsimus oleks siis veel.
                Mille poolest need KingAudio kõlarid halva kvaliteediga on?
                Pole neid kunagi kuulanud aga olen siit foorumist lugenud, et pole just hääd elemendid.
                Huvi pärast sooviks teada.

Comment

nad lihtsalt teevad sitta heli

Comment

Omas hinnaklassis(ca 250..300 krooni) proovi neile vastast leida - Audese oma on ju kaks korda kallim, ca 600...650. Asi ongi sellest et mis aspektist vaatad - 250 eest on valjukat(ja poest veel - uus!) küll, aga kui paned 600 Audese kõrvale siis nagu saad aru milles asi. Ja loomulikult minnes edasi on sama nähtus - hakkad ntx 1000 kroonist Pioneeri võrdlema ntx üle 3K maksva Infinity Kappa Perfectiga, saad aru mille eest maksad.

Comment

suured tänud intz!

Comment

selline küsimus oleks siis veel.
                        Mille poolest need KingAudio kõlarid halva kvaliteediga on?
                        Pole neid kunagi kuulanud aga olen siit foorumist lugenud, et pole just hääd elemendid.
                        Huvi pärast sooviks teada.
                        KA on nii kaua hea heliga kui kuuled midagi paremat.. ma pole midagi paremat kuulnud järelikult mulle veel KA sobib.. ;D

Comment

Working...
                        X