Teade

Collapse
No announcement yet.

Soovitage elementi!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Soovitage elementi!

http://www.alpineaudio.net/2000/mrpf356/mrpf356.htm
    Võim mis vajab supikat! Pakkumised ja soovitused on oodatud!
    Hind ei ole oluline ja element võix olla selline mis ei taha kasti yle 100l
    Ette Tänades!

Nagu lingilt näha, siis asjale üle 100 RMS subarit ple mõtet taha aretada. RMS sel 100W RMS subwoofri kanali jaox.
    Siiamaani oled sa nende hindade otsimisega ise ka hakkama saand. Mix nüüd siis mitte ? Ega selles võimsusklassis mingit erilist valikut nüüd pole. Võibla vaataxid midagi RF-ilt ?
    kris@andmevoog.eu

Comment

Ma oskan hindu vaadata kyll, aga ma tahax ikka midagi sellist mis sellisele asjale silmad ette annab, nagu on: LightningAudio Strike S3.15.4 300/900W 15" ja ma nagu ei tia sellele võimule midagi sellest julmemat! Selle taga oli see supikas ja toitis kuidagi moodi ära ja päris tõsine bass oli, aga soovix saada midagi nati lahjemat RMS võimsuse poolest ja mis olex julmem! Audest pole mõtet pakkuda, kuna see oli ja kui võimu oli 20% peal siis sai audese kenasti yle ajada! Hind ei ole probleemiks, kui keegi oskab pakkuda midagi tõsiselt head mis sobiks sellele võimule, võib natikene ka võimsam olla, aga ajax taga just SQ! ja nati SPL, st. need koos! :

Comment

Seljuhul sobiks sul vaadata suurema tundlikusega kõlle. Võimendi jääb sul ikka väääga lahjaks, aga ok. Väga kena tundlikusega on MDS elemendid. Iseasi, kas nad ka mkidagi korralikku endast kujutavad. Siiamaani pole kogemust olnd, aga sisetunne ytleb, et varsti tuleb mul ka nondega kokku puutuda. Ühesõnaga mis oli selel strike LA 15" tundlikkus ? Mina sinuasemel investeeriks raha uue võimu jaox ja siis alles hakkax elementi vaatama.
        kris@andmevoog.eu

Comment

No selle LA15" tundlikus oli 87,9dB!!!
          Uut võimu..hmm...ex näis, kuda rahakott lubab! Aga esialgu on silma alla jäänud selline asi:Vega 12" - 124(4ohm) & 12D4(D4ohm) 400W RMS (94Db) 3500.- et mis olex selle elemendi kohta öelda ja kuda see võix selle võimu taga mängida, tuttaval on 240W võim ja sellele pidi palju olema!
          http://www.cerwinvega.com/products/images/...pecs/vega12.gif
          http://www.cerwinvega.com/products/mobilea...udio/index.html
          ja kuidas see element olex võrreldav Infinity 12" Kappa perfecktiga

Comment

Cerwin- Vega teeb selle võimutaga kindlasti kõvemat häält, kui su LA. Aga samas ära hakkagi ennem midagi kfaliteetsemat vaatama, kui sul korralik võim. Kappa-d unusta ära. Need tahavad ikka rohkem kui 100W RMS, et korralikult kõlada. Kui väga kõva tahe sellele väiksele tapjale midagi taha aretada, siis Cerwin tundub jah yx parim valikust olema oma tundlikuse poolest.
            kris@andmevoog.eu

Comment

Mis arvad, kui osta kasutatud CW12" 2300.- kui vastupidavad nad on?

Comment

Usun, et kui sad ise kuulata ja näppida, siis võid täiesti ära osta, oleneb mis hinnaga saad ?
                kris@andmevoog.eu

Comment

Ma siin konsulteerisin tarkade onudega ja selgus et elementi yle 200W RMS pole mitte mingisugust mõtet vaadata! Järelikult ootax pakkumisi!

Comment

Thats waht i said.

Ma ei saa paarist asjast aru. Sul ei ole raha uue võimendi jaox, aga samas on raha korraliku elemendi jaox ???
                    kris@andmevoog.eu

Comment

müüd selle võimu maha ja ostad uue kõvema võimu! siis hakka alles elementi vaatama
                      Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
                      DeeJay Catass

Comment

ok, kes tahab??????????? 4x35w+1x120wRMS 4x75+1x200W PEAK myya siis, kui keegi tahab, aga isiklikult soovix ikka sinna elemeti osta!

Comment

Ei-EI.OSta kõigepealt ikka korralik kõll.Kõvem võim sita kõlli taga???milleks?Parem kõlar teeb ka lahjema võimu korral kõvemat häält.Hiljem saad ju võimu välja vahetada.
                          muusika on kuulamiseks

Comment

Kui sa tuumik aru ei saand, siis hetkel kõlar puudub. Seljuhul olex mõistlikum ikka võimendi ära vaadata.
                            kris@andmevoog.eu

Comment

Kui mul olex võimalus võim vahetada, siis ma teex seda exju, kas te tõesti ei saa aru et ma soovin just sellele võimule elementi, kas see on siis nii raske mõista! Mix ma mudu palusin et te siis soovitax midagi mis olex hia?

Comment

Working...
                              X