Teade

Collapse
No announcement yet.

S- 30

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

S- 30

Kas annab neist(S-30) mingit subokat välja võluda???, loodan et küsija suupihta ei lööda :-/, otsisin infi siit, Tevalost, aga ei leidnd midagi eriti, loodan et aitate woofer mingi supper ei peaks olema aga bassi võiks nagu nati anda .

No paberites on kirjas et : Kõrgus-50.8 cm, laius-63.5 cm, sügavus-30.48 cm, täiesti tavaline kandiline kast on, pole vaheseinu ega midagi õnneks, a kui toruga siis tuleb toru paremale alla nurka ja suurused oleks- 10.16x20.32 cm. Loodan et oskate midagi tarka öelda nende andmete kohta

niipalju leidsin.... kasulikku inffi...

Comment

Oled ikka kindel, et s-30 bassikast räägid ? Mina nii kindel pole.
      kris@andmevoog.eu

Comment

Tahaks proovida bassikat teha jah. Äkki tuleb asja

Comment

s-30..?? selle bassika läbimõõt 12cm(5").. ja sellele 508/635/304.8mm kast on ikka liiga suur... ma arva,et sa mõtled ikka mingit muud bassikat..

Comment

selle suuruse jutu leidsin ma kusagilt Foorumist, aga kas siis sellest S-30st(test) annab midagi teha või mitte, mul võimalus isegi kaks tykki neid sisse aretada.

Comment

mingit põrgulikku bassi nad just ei tee,aga jah.. arvutikõllidest ikka üle tahad 2tk panna ühte kasti..? no ma sis arvutan midagi välja sulle..

Comment

Kast sis 25ltr; mängib kuni ~70Hz;toru läbimõõt 75mm ja pikkus 18mm... või tahad väiksemat toru..? kui suur too järgmine toru oli 40mm..?

Comment

või proovi kahemeetrise solgitoru otsa
                  KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

ksl pole ime et sul nii palju postitusi on...

kui kaks s-30 panen kas siis piisab ühest torust we?
                    Mingi eriline hübriid olema just ei pea aga niisama natuke annab ehk ikka mdagi välja.
                    erx, ðheff kodukas sul

Comment

PS: kes siin solgitorust rääkis... :P

Comment

Kas on mingi vahe kaa we kuda ma 25 ltrit kokku ajan???
                        Või peab just mingi ruudukujuline olema??? Või võib olla ka ristkülikukujuga?

Comment

kuju pole tähtis.. võid teha ruudukujulise.. tornikujulise.. sis sellise küllalt kitsa ja sügava.. ise otsustad..

NB:sellel kodukal mul kogutud linke kokku eestis valminud supikatest..loodan,et sellest lehest osadele abi

Comment

Kui ruudukujulise kasti all peetakse silmas kuubikut, siis see ei ole hea, tekivad nimelt seisulained.
                            Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

ühesõnaga, kuubik on jama jah? aga ikkagi kui on kaks s-30end sees, siis mitu toru/auku olema peab?

Comment

Working...
                              X